Knjiga Majansko putovanje - Drunvalo Melchizedek (hrvaško)

Pravkar v hrvaščino prevedena in sveže izdana knjiga Drunvala Melchizedeka.

Je nadaljevanje njegove knjige Svijetlosna Zmija.

 

 

8 na zalogi

20,00 

Opis

MAJEVSKO POTOVANJE – KONEC KOZMIČNIH CIKLOV – ODKRITJE PRAVE MAJEVSKE PREROKBE

Nahajamo se v obdobju tranzicije. Obstaja neizpovedana pozitivna stran majevskih prerokb. Lahko se pripravimo. Ta knjiga nam razlaga kako.

Obstajalo je veliko tolmačenj in predvidevanj o letu 2012, majevskem Koncu Časa. Toda, kaj Maji pravijo o teh prerokbah? Kakor to razlaga Drunvalo, so predniki tukaj, sedaj, in so pripravljeni z nami podeliti iniciacijo starodavnega tolmačenja naših vsakodnevnih življenj, ki je zunaj tistega, kar nam razlagajo družba, religija, vlada in naše družine.

“Ta knjiga je nadaljevanje moje zadnje knjige, “Svetlobna kača”. Je nadaljevanje smernic, ki jih naši prvobitni predniki delijo z nami … Maji verjamejo, da imajo odgovornost do človeštva, da mu morajo predati smernice, ki bodo spremenile naš pogled na Realnost Enosti. Ta, novi način, bo prihajal iz srca. Z drugimi besedami: oni nam želijo pomagati zapustiti ta stari svet, da bi lahko vstopili v novega, za katerega verjamejo, da je absolutno potreben v tem zgodovinskem času. Nahajamo se v trenutkih hitrih sprememb in večina vas to lahko tudi občuti. Iz mojega srca v vaše: bodite pripravljeni, da se bo vaš svet odprl na nepričakovane načine.” – Drunvalo Melchizedek

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.