Kozarci (1 l) iz MIRON vijoličnega stekla.

S simbolom Roža Življenja in napisom Love (Ljubezen), s simbolom Metatronova kocka in napisom Gratitude (Hvaležnost) in s simbolom Om in napisom Namaste (“Božansko v meni pozdravlja božansko v tebi”).

Simboli so v zlati ali srebrni barvi

Počisti

25,00  20,00 

Opis

1 l kozarci iz MIRON vijoličnega stekla

Kozarci so narejeni iz visoko kvalitetnega MIRON vijoličnega stekla, v velikosti 1 l.

Uporabite jih lahko za pijačo (pokrov odlično tesni), kot tudi za prigrizke, začimbe… Vse, kar boste shranili vanje, bo ohranilo svoja hranila, svežino in barvo.

Kar je napisano na steklenici, na kozarcu se programira v vodo. Voda ve o nas več, kot mi vemo o njej. In nase prevzema vibracijo simbola in besede.

Dr. Masaru Emoto je ugotovil, da se najlepši kristali vode tvorijo, ko sta prisotni ljubezen in hvaležnost. Prav zato sta ti dve besedi uporabljeni tudi za steklenice in kozarce. Tretja beseda pa je Namaste (‘To kar je božanskega v meni, pozdravlja to, kar je božanskega v tebi.’)

Vijolično steklo MIRON

Posebne zaščitne lastnosti vijoličnega stekla so ljudje cenili že v starodavni egipčanski civilizaciji. Že takrat so dragocene esence in zdravilne naravne pridelke hranili v zlatih in vijoličnih steklenih posodah. V srednjem veku so se, poleg alkimistov, tudi drugi ljudje v tem času zavedali posebnih lastnosti, ki jih je imelo bleščeče vijolično steklo. S prihodom industrializacije in novih materialov za embalažo je v zadnjih stotih letih vijolično steklo utonilo v pozabo.

Funkcionalnost

Sonce oddaja vidne in nevidne delce svetlobe. Vidni spekter postane viden našim očem, ko gre bela svetloba skozi stekleno prizmo. Istočasno svetloba zadrži del, ki je neviden našim očem in se nahaja med elektromagnetnimi valovi z valovno dolžino infrardeče do UV-A.

Sončna svetloba omogoča rastlinam rast. Če so rastline tudi potem, ko dozorijo, izpostavljene soncu, učinek svetlobe pospešuje proces propadanja molekul.

Vijolično steklo MIRON deluje kot naravni filter, ki prepušča samo sončno svetlobo, ki ščiti in izboljšuje kakovost vrhunskih in občutljivih stvari.

Vijolično steklo MIRON blokira ves spekter vidne svetlobe, razen vijoličnega dela.

Istočasno omogoča prepustnost sevanju  v spektru UVA in infrardeči svetlobi. Ta edinstvena kombinacija zagotavlja optimalno zaščito pred procesom staranja, ki ga povzroča vidna svetloba, s čimer se podaljša vzdržljivost in potenca tekočine v steklenici.

Da bi utemeljili vse te prednosti je Miron Violet Glass AG v lastnih raziskavah in v sodelovanju z znanstvenimi ustanovami izvedel vrsto testov vijoličnega stekla MIRON. Nadaljnjo potrditev funkcionalnosti daje znanost o biofotonih.

Postopki testiranja

V zadnjih nekaj letih so naredili več znanstvenih poskusov z mandljevim oljem, algami spirulina, rožno vodo, pitno vodo, olivnim oljem, žitaricami, medom, sadjem in drugimi stvarmi, da bi ugotovili, kakšno zaščitno kvaliteto nudi vijolično steklo MIRON.

V nadaljevanju je navedenih nekaj primerov:

Od leta 2008 je MIRON violet glass AG v sodelovanju z večimi nemškimi čebelarji naredil različne teste za analizo kvalitete medu, ki so ga hranili v vijoličnih steklenih posodah MIRON. Poudarek raziskovanja je bil na analizi aktivnih sestavin, ki zavirajo rast semen in aroma medu.  Rezultati so pokazali, da med, ki je bil shranjen v vijoličnem steklu MIRON, ne razbije svojih lastnih sestavin, da ohrani okus, barvo, strukturo in encime veliko bolje kot v katerihkoli drugih posodah.

Test s hranjenjem drobnjaka

Belo, zeleno in rjavo steklo je prepustno v vidnem spektru svetlobe in ne nudi dovolj zaščite pred razgradnjo zaradi svetlobe. V eksperimentu so za 3 mesece nekatere rastline in začimbe shranili v belo, rjavo in vijolično steklo. Nekaj ur na dan so jih izpostavili soncu, preostali čas pa so jih hranili izven dosega sonca.
Po dveh mesecih, so s fotografijami zabeležili vidne spremembe v kvaliteti, razlike v vonju pa so ugotavljali s slepim preizkusom prostovoljcev. Ilustracija prikazuje, da so vzorci drobnjaka, ki so bili hranjeni v rjavih in belih steklenih posodah, zbledeli. Vzorec drobnjaka, ki so ga hranili v MIRON steklu, barve ni spremenil. Tudi vonj drobnjaka, ki je bil shranjen v MIRON steklu je bil močnejši in bolj svež.

(Dr. Niggli und Dr. Max Bracher)

Test s hranjenjem paradižnika

Da bi lažje dokazali zaščito kakovosti hrane shranjene v MIRON steklu, so naredili preizkus s pardižniki češnjevci. Paradižnik so 7 mesecev hranili v belem steklu in vijoličnem steklu MIRON. Hranili so jih na sobni temperaturi in dosegu sončne svetlobe. Po 7 mesecih so rezultat fotografirali. Na fotografiji so vidne mikrobiološke spremembe paradižnika, shranjenega v belem steklu, na paradižniku, shranjenem v vijoličnem steklu MIRON pa ni bilo vidnih znakov izgube barve in izsušitve.

Vodni kristali

Oče fotografij vodnih kristalov dr. Masaru Emoto, je spoznal, da nista niti dva snežna kristala enaka. Porodila se mu je ideja, da s pomočjo zamrznjenih vodnih kapljic in njihovih fotografij, dokaže kakovost vode. Najel je mladega znanstvenika, ki je s pomočjo mikroskopa visoke ločljivosti to tezo potrdil. Medtem so njegove slike obšle svet.

Po njegovih izkušnjah ima voda spomin in se odziva na zdravljenje. Izvirska voda ustvarja lepe skladne in filigranske šestkotnike, iz vode spodnjega toka reke pa se kristali skoraj ne tvorijo.

V svojem delu poudarja, da je govor slik vode raznolik. Slike, oblike in vtisi, ki izhajajo iz raziskovanja, niso reproducirane, ker se tudi narava ne ponavlja.  Sklepov o kemičnih, bioloških in fizikalnih lastnostih se s to metodo ne more dokazati. Vendar meni, da slike vodnih kristalov lahko nekaj povedo o informacijski in energijski vsebini.

Za naše poskuse smo napolnili vodo v tri različne lekarniške steklenice iz belega, rjavega in vijoličnega stekla MIRON. Izvedli smo kratkotrajno shranjevanje, ki je trajalo 7 dni in srednje dolgo shranjevanje, ki je trajalo 74 dni. Še enkrat želimo ponoviti, da je govor slik vode več dimenzionalen in da se ga ne da znanstveno potrditi.

Na voljo so trije različni motivi v zlati ali srebrni barvi (prosimo, da ob naročilu navedete izbrani motiv in barvo).

* Simboli na naših steklenicah, kozarcih in stekleničkah MIRON so na steklo žgani pri 500°C, kar zagotavlja, da se simboli in napis, niti ob dolgotrajni in vsakodnevni uporabi, ne bodo obrabili. Lahko se jih pere tudi v pomivalnem stroju.

Kozarec ROŽA ŽIVLJENJA – Ljubezen (Love)

Nekoč so vsi na Zemlji vedeli, kaj pomeni ta simbol. Naše vesolje je matrica Rože življenja. Nas zdravi, dviguje v vibraciji, odpira poti v višje stanje zavesti. Intuitivno vsi vemo, da je ta simbol del nas. Zato nas tudi tako privlači.

Roža življenja je simbol svete geometrije, ki vsebuje zametke vesolja. Najdemo ga v mnogih starih kulturah in verstvih. Ena starejših najdb rože življenja je v Ozirisovem templju v Egiptu. Po besedah Drunvala Melchizedeka pa obstaja še starejša najdba rože življenja v beli piramidi v Tibetu. Roža življenja ima globok duhovni pomen in vsebuje vzorce stvarjenja sveta, ki izhaja iz Velike Praznine.

Če imate ta simbol na steklenici z vodo ali  če nosite ta simbol na sebi (naše telo je večinoma voda) se voda vrača v prastanje, ko je bila živa, povezana z virom, s kolektivno zavestjo. Voda dobi nov, svež okus. Lahko jo za enkaj ur pustimo v MIRON steklenici tudi na soncu in jo pijemo še toplo ali ohlajeno.

Kozarec METATRONOVA KOCKA – Hvaležnost (Gratitude)

Vse okoli nas je sveta geometrija. Ko povežemo središča 13-ih krogov znanja, dobimo vseh 5 osnovnih gradnikov vesolja – platonskih oblik (kocko, tetraeder, oktaeder, ikozaeder in dodekaeder). Vrača nas v naše prastanje zavesti. Bolj uporabljamo ta simbol, več nam razodene.

Metatronova kocka je podoba božanske energije, ki teče preko Nadangela Metatrona do vseh delov stvarnosti. In Nadangel Metatron se neprestano trudi, da energija teče v ravnovesju in da so vsi aspekti narave v ravnovesju. Metatronovo kocko lahko narišete tako, da skupaj povežete središča vseh 13-ih centrov Rože življenja.

Če imate ta simbol na steklenici z vodo ali  če nosite ta simbol na sebi (naše telo je večinoma voda) se voda vrača v prastanje, ko je bila živa, povezana z virom, s kolektivno zavestjo. Voda dobi nov, svež okus. Lahko jo za enkaj ur pustimo v MIRON steklenici tudi na soncu in jo pijemo še toplo ali ohlajeno.

Metatronova kocka skriva v sebi tudi Rožo življenja in se medsebojno dopolnjujeta in povezujeta.

Kozarec OM – Namaste

Simbol OM (tudi aum), predstavlja temeljni prazvok vesolja, najsvetejši glas, vibracijo, ki napolnjuje vse, kar je, bo in je bilo. V hinduizmu predstavlja trojstvo najvišjih bogov – Višnuja, Šive in Brahme. Kot sveti simbol predstavlja božansko, vseobsegajočo zavest.

Mantra OM je kraljica vseh manter. Vsaka mantra se začne in konča z mantro OM. Izkustvo pomena OM avtomatično vodi k polnemu razumevanju vseh drugih manter. Je največja in univerzalna mantra in jo lahko uporabljamo za vse namembnosti. Vse ostale mantre so omejene in služijo specifičnim namenom ali specifičnim ljudem. Ko izkusite OM imate možnost, da razumete specifične mantre. To je zvok, ki so ga odkrili stari rishiji v stanju najgloblje meditacije. Stalna in intenzivno zavedanje mantre OM lahko spremeni aspiranta in ga pelje v isto stanje v katerem so rishiji odkrili OM. Potrebno je stalno zavedanje.

Če imate ta simbol na steklenici z vodo ali  če nosite ta simbol na sebi (naše telo je večinoma voda) se voda vrača v prastanje, ko je bila živa, povezana z virom, s kolektivno zavestjo. Voda dobi nov, svež okus. Lahko jo za enkaj ur pustimo v MIRON steklenici tudi na soncu in jo pijemo še toplo ali ohlajeno.

Pozdrav ‘Namaste’ izvira iz starodavnega Sanskrita. Simbolično pomeni pokloniti se duši, ki živi v srcu tvojega sogovorca. V dobesednem prevodu besede ‘Namaste’ gre za poved in sicer: ‘To kar je božanskega v meni, pozdravlja to, kar je božanskega v tebi.’

Dodatne informacije

Simbol - barva

Love – srebrna, Gratitude – srebrna, Namaste – srebrna, Love – zlata, Namaste – zlata

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.