V tej izjemni knjigi vas dr. Steven Farmer vodi na potovanje s katerim se boste naučili odkriti in se povezati s svojo Živaljo Moči.

9 na zalogi

25,00 

Opis

V tej izjemni knjigi vas dr. Steven Farmer vodi na potovanje s pomočjo avdio zapisa (CD), ki ga lahko prenesete s spletne strani www.hayhouse.com/download (navodila najdete v knjigi na strani 257), s katerim se boste naučili odkriti in se povezati s svojo Živaljo Moči.

Ko boste ugotovili, katera je vaša Žival Moči, lahko v besedilu knjige preberete kaj to pove o vas ter najdete navodila o tem, kako poklicati Duha Živali in kako razumeti sporočilo, ki ga ima za vas.

Prav tako boste izvedeli, Duh katere Živali pozvati za kakšen primer, dodatni avdio posnetki pa vam bodo pomagali posvetovati se z vašo Živaljo Moči.

Vaša Žival Moči vam ne bo le pomagala razviti večji občutek osebne in duhovne moči ampak vam bo pomagala tudi pozdraviti se na fizičnem, čustvenem in duhovnem nivoju ter vas voditi skozi težke življenjske prehode.

Delo z Živalmi Moči vas bo spravilo v stik z vašo instinktivno naravo in tako povečalo vaše intuitivno zavedanje ter okrepilo vsa področja vašega življenja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.