Agua de Florida: Cvetlična vodica, ki jo tradicionalno uporabljajo šamani iz Južne Amerike.

Agua de Kananga: Gre za močnejšo razičico Agua de Floride. Primerna za delo z zelo težkimi energijami.

Agua de Palo Santo: Vodica z izvlečki Palo Santa.

Agua de Rosas: Spirit vrtnice je ljubeča podpora pri uravnavanju srčne čakre, vseh stvari povezanih z emocijami, kot tolažba pri izgubi ljubljene osebe …

Vse Ague so izdelane v Peruju.

Počisti

18,00 

Opis

Agua de Florida

To je cvetlična vodica, ki jo tradicionalno uporabljajo južnoameriški šamani ob najrazličnejših ceremonijah, ritualih, daritvah, čaščenjih … za obnovitev in čiščenje energij kot tudi za zaščito. Njene pomirjujoče lastnosti pomagajo razbistriti um in podpreti čustva. Že stoletja se uporablja za čiščenje težke, zastajajoče energije v prostorih in sproščanje negativnega ozračja. Idealna je za osebno in splošno čiščenje prostora ter čiščenje avre oz. energijskega polja.

Opis vonja: svež vonj citrusov z zeliščnimi in začimbnimi notami: bergamotka, neroli, limona, nageljnove žbice, cimet, sivka, vrtnica in pomaranča.

Za kaj se še lahko uporablja?

Ker je to neke vrste kolonjska vodica (vsebuje tudi alkohol), jo moški lahko uporabljajo tudi kot vodico za po britju, ženske pa kot osvežilno dišavo, namesto parfuma. Lahko jo dodamo tudi v kopel ali uporabimo kot osvežilec zraka.

Agua de Kananga

Cvetlična vodica, ki jo tradicionalno uporabljajo šamani iz Peruja pri svojih ceremonijah. Gre za močnejšo razičico Agua de Floride. Primerna za delo z zelo težkimi energijami. Vsebuje eterično olje Ylang-Ylang. Uravnava moško in žensko energijo. Lahko se uporablja tudi kot osvežilec prostor ali parfumska vodica.

Agua de Palo Santo

Vodica z izvlečki Palo Santa, ki jo Perujski šamani uporabljajo podobno kot originalno Agua de Florida: za globoka čiščenja in zaščito pri ritualih in ceremonijah. Stimulira tretje oko, je odlična podpora pri meditaciji. Lesni vonj z začimbnimi notami in rahlim citrusnim podtonom, primeren tudi kot osvežilec zraka, vodica za po britju ali moški parfum.

Agua de Rosas

Vrtnična vodica, ki jo Perujski šamani uporabljajo podobno kot originalno Agua de Florida: za čiščenje, zdravljenje, blagoslov in zaščito – posebej v povezavi z energijami Srca. Spirit vrtnice je ljubeča podpora pri uravnavanju srčne čakre, vseh stvari povezanih z emocijami, kot tolažba pri izgubi ljubljene osebe. Odlično se obnese tudi kot nežna dišava (namesto parfumske vodice – vsebuje alkohol).

Dodatne informacije

Vrsta

Agua de Florida 270 ml, Agua de Kananga 221 ml, Agua de Palo Santo 221 ml, Agua de Rosas 221 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.