Dišeče palčke so narejene iz mešanice različnih zelišč, cvetnih izvlečkov in olj ter ročno valjane na bambusovo paličico.

Pakiranje: 15 gramov, kar je približno 15 paličic.

Opozorilo: Dišeče palčke hranite izven dosega otrok in živali. Ob uporabi poskrbite, da pepel pada na negorljiv podstavek. Dišeče palčke niso užitne in niso testirane na živalih.

Več opisa spodaj.

Počisti

2,20 2,40 

Opis

Nag Champa Satya Super Hit

Še ena čudovita dišava Shrinivas Sugandhalaya, proizvajalca svetovno znanih kadil Sai Baba Nag Champa.

Super Hit so zelo priljubljene dišeče palčke in prodajajo jih le pri originalnem podjetju Nag Champa. Če vam je všeč Nag Champa, vam bodo tudi te dišeče palčke zagotovo všeč.

Super Hit ima le malce bolj sladek vonj kot prvotni Sai Baba Nag Champa.

Golden Nag Patchouli

Predajte se čarobnosti Patchouli vonja. Ta privlačna aroma Patchouli, pomešana z vonjem gozdov in začimb, ustvari atmosfero očarljivosti. Izjemno kadilo, ki uteleša kreativno umetnost izdelovanja tradicionalnega indijskega kadila.

Golden Nag Patchouli so dišeče palčke s čarobnim vonjem pačulija, ki je izredno močan, zato je že stoletja nepogrešljiv v parfumski industriji. Izdelki Golden Nag Patchouli vsebujejo najkvalitetnejše olje, ki se običajno proizvaja iz sveže obranih listov.

Satya Frankincense

Dišeče palčke Satya Frankincense spada v serijo dišav Earth Shrinivas Sugandhalaya Bangalore iz Indije. Beseda Frankincense prihaja iz izraza “franc encens” kar v stari francoščini pomeni kakovostno kadilo. Dišava lajša kronični stres, zmanjšuje bolečino, revitalizira čute in sprošča telo. Obogatena s svežim in zemeljskim vonjem pomaga pri regeneraciji telesa in uma.

Satya Patchouli

Dišeče palčke Satya Patchouli, izdelujejo v Shrinivas Sugandhalaya v Bangaloreju v Indiji, kjer se proizvaja tudi originalna Sai Baba Nag Champa. To kadilo z vonjem po začimbah ustvarja zelo opojno in aromatično okolje.

Te dišeče palčke so tradicionalno narejene iz sandalovine in mešane z drugimi naravnimi smolami ter olji. Uporabljajo se lahko kot pripomoček pri meditacijah ali preprosto za ustvarjanje sproščenega in prijetnega vzdušja v prostoru.

Dodatne informacije

Vrsta

Nag Champa Satya Super Hit, Golden Nag Patchouli, Satya Frankincense, Satya Patchouli

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.