Teslova antena - žepni generator

Teslova antena, imenovana tudi žepni generator, s svojimi dvanajstimi antenami – dipoli, sprejema valove iz elektromagnetnega polja, ki je okoli nas, s katerimi zdravimo bolečine in obolela mesta na koži ter v telesu.

Premer antene je 54 mm s katero sprejema elektromagnetna valove frekvence od 3 do 30 GHz.

8 na zalogi

10,00 

Opis

Teslova antena s svojimi dvanajstimi nezaprtimi in koncentričnimi bakrenimi krogi – dipoli sprejema energijo iz elektromagnetnega polja, ki se nahaja vsepovsod okoli nas. Z bioenergetskega stališča je znano, da obolelo mesto na koži ali v telesu, oddaja valove določene frekvence. Na obolelem mestu se namreč napetost v celicah zmanjša iz 0,7 mV na 0,3 mV in takšna celica ne more več normalno opravljati svojih funkcij. Ko na takšno obolelo mesto postavimo Teslovo anteno, se ta uglasi na frekvenco valov, ki jih oddajajo celice in iz elektromagnetnega polja okoli nas začne sprejemati natančno tiste valove, ki jih to obolelo mesto oziroma celice trenutno potrebujejo. Na ta način emitirani valovi iz Teslove antene povečajo napetost v obolelih celicah in bolečina pojenja.

Teslovo anteno polagamo ali prilepimo na kožo z zeleno stranjo. Čas uporabe ni omejen, če pa se slučajno pojavi nelagodje, anteno za nekaj časa odstranimo. Antena s svojim delovanjem ne moti srčnih spodbujevalnikov, niti na kakršenkoli način ne vpliva na zdravila, ki jih jemljemo.

Prvo takšno anteno oziroma takrat poimenovano “žepni generator” so začeli proizvajati in uporabljati v Beogradu (Srbija). Izdelal jo je dr. med. Dino Tomić v letu 2014. Poimenoval jo je Polaris. Leto kasneje so takšno anteno začeli proizvajati tudi v Sloveniji pod imenom Polarix.

Premer ploščice s Teslovo anteno je 54 mm. S svojimi dvanajstimi dipolnimi antenami sprejema valove iz elektromagnetnega polja okoli nas v razponu med 3 do 30 GHz.

Dodatne informacije

Teža

4 – 5,7 g, 6,3 – 9,1 g, 13 – 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.