Steklenica (500 ml) iz Miron vijoličnega stekla s simbolom Rože Življenja.

Simbol je v zlati ali srebrni barvi.

Več spodaj.

Počisti

16,00 

Opis

Miron vijolično steklo

Vijolično ali biofotonsko steklo ima edinstvene lastnosti. Ščiti naravne izdelke, shranjene v steklenicah in kozarcih, ki so izdelani iz Miron vijoličnega stekla, pred škodljivimi učinki sončne svetlobe ter obenem preprečuje, da bi le-ti izgubljali svoje bioenergetske lastnosti.

Prednosti Miron vijoličnega stekla:

  • Podaljšuje dobo trajanja izdelkov in ohranja njihovo kakovosti. Tako so okus, vonj, barva, bioenergija in lastnosti izdelkov zaščiteni ter se ohranijo dlje časa.
  • Bogat videz t. i. kraljeve barve predstavlja harmonijo vesolja, saj je vijolična barva kombinacija rdeče in modre barve (Yin in Yang).
  • Trajnostna rešitev za zmanjšanje odpadkov. Steklenice in kozarce je mogoče reciklirati, rok trajanja pa je neomejen, saj lahko stekleno embalažo uporabimo večkrat. Za bodočnost brez plastike reciklirajmo teklo.

Zaščita pred škodljivimi sončnimi žarki

Sončna svetloba je eden najpomembnejših virov življenja na zemlji. Potrebujejo jo vsa živa bitja. Tako rastline kot tudi živali in ljudje. Toda sončna svetloba ima lahko tudi škodljiv vpliv. Če je dozorjeni naravni izdelek še naprej izpostavljen sončni svetlobi, temu sledi pospeševanje molekularnega razpada. Edinstvene značilnosti Miron vijoličnega stekla so, da filtrira škodljive žarke spektra vidne svetlobe in prepušča del ultra-vijolične ter infrardeče svetlobe. Tako naravni izdelki ostanejo dlje časa sveži.

Natančneje, Miron vijolično steklo prepušča 25 – 45 % svetlobe v frekvenčnem območju od 380 do 420 nanometrov (to sta vijolična in ultra-vijolična svetloba) in približno 60 % svetlobe v frekvenčnem območju od 730 do 1050 nanometrov (infrardeča svetloba). Ti deli svetlobnega spektra energizirajo organske molekule izdelkov, shranjenih v Miron steklenicah.

Majhna količina vidne vijolične svetlobe daje Miron steklu čudovito temno vijolično barvo

Miron vijolično steklo ščiti biofotonsko aktivnost izdelkov, shranjenih v kozarcu

Biofotoni so svetloba, ki jo oddaja živo tkivo. “Bio” v grščini pomeni življenje in “foton” pomeni svetlobo. Glede na biofotonske raziskave je merjenje biofotonske aktivnosti hrane ali dodatkov k hrani pravzaprav natančno merjenje kakovosti in esence življenja. Naša telesa vsrkavajo fotone iz sončne svetlobe skozi oči, kožo in tudi preko hrane, obogatene s sončno svetlobo. Ker naravni izdelki vsrkavajo sončno energijo, je povečana raven fotonov odličen pokazatelj vitalnosti in kakovosti izdelkov.

Ker so številni današnji izdelki predelani in pogosto polni konzervansov, vsebujejo zelo malo ali nič biofotonov. Ti izdelki ne vsebujejo ravni energije, koristne za žive celice. Miron vijolično steklo deluje tudi kot filter, ki preprečuje izgubo biofotonov shranjenih v izdelku, zaradi česar so konzervansi skorajda nepotrebni. Miron vijolično steklo je edino znano steklo, ki ponuja to pomembno zaščito, saj zagotavlja, da se vonj, barva, bioenergija in druge lastnosti izdelka ohranijo dlje časa. Testi so pokazali, da izdelki, shranjeni v Miron vijoličnem steklu, ohranijo svoje značilne lastnosti dolgo časa, včasih celo leta. Prej se izdelek porabi toliko bolje, saj je le-ta že izkoristil ojačane energijske lastnosti vijoličnega stekla. Odkrijte neverjetne rezultate shranjevanja, dosežene z uporabo vijoličnega stekla. Na sliki zgoraj lahko vidite test z drobnjakom. Drobnjak, vzet iz istega grmička, so isti dan postavili v prozoren, rjavi in vijolični stekleni kozarec ter jih zaprli. Čez nekaj časa so primerjali shranjeni drobnjak. Razlika v barvi je očitna. Če bi pa imeli ta drobnjak tudi blizu sebe, bi lahko opazili tudi izrazite razlike v vonju ter okusu. Kozarci iz vijoličnega stekla so nedvomno bolje ohranili drobnjak.

Energijski učinki Miron vijoličnega stekla

Čudovita vijolična barva Miron vijoličnega stekla je rezultat patentirane mešanice mineralnih oksidov in kremena. Tako kot magnet, ki s svojim magnetizmom v delčku sekunde igle, ki so v njegovi bližini, usmeri v isto smer, se zdi, da je tudi bioenergija izdelkov, shranjenih v Miron vijoličnem steklu, urejena bolj skladno in močno. Ljudje, občutljivi na bioenergijo, lahko pogosto, z zaprtimi očmi, zaznajo, ali je pred njimi kozarec iz Miron vijoličnega stekla ali iz kakšne druge vrste stekla. Ti ljudje povedo, da v primeru Miron vijoličastega stekla čutijo višjo frekvenco.

Vijolična barva stekla nam je pogosto zelo všeč. Barve ustvarjajo določen vpliv na naša lastna čustva in vibracije. Tako nam vijolična barva ustvarja pozitiven občutek, občutek miru, harmonije in dobrega počutja, kakor tudi modrosti in ustvarjalnosti. Pri terapiji z barvami je vijolična barva barva kronske čakre in pomeni modrost, čast ter upanje. Avstrijski mistik Jakob Lorber, kot tudi ameriški zdravilec Edgar Casey, sta opazila posebne lastnosti vijolične barve. Poleg tega, skladno z vzhodnimi tradicijami, vijolična barva predstavlja harmonijo vesolja, saj je kombinacija rdeče in modre (Yin in Yang). Yang je sončna energija, odhajajoča in prosta, Yin pa je prihajajoča, prisotna energija in materija. Yin in Yang v svojem nasprotju ustvarjata vrtinec energetskega toka. Princip Yin in Yang v vijolični barvi ustvarja podoben vrtinec energije, ki zagotavlja ravnovesje med snovjo in ​​prosto energijo, kot tudi ravnovesje med redom in kaosom. V Miron vijoličnem steklu se okus izdelka, njegova barva, vonj, kot tudi biofotonska energija, ohranijo bolje in se pogosto celo izboljšajo v primerjavi s hrambo v drugih embalažnih materialih.

Izvor Miron vijoličnega stekla

Občudovanje posebnih zaščitnih lastnosti vijoličnega stekla je mogoče izslediti že v starodavni egipčanski kulturi. V tistih časih so dragocene esence, predvsem olja in naravne zdravilne izdelke, hranili v posodah izdelanih iz zlata ali vijoličnega stekla. Leta 1851 je Jakob Lorber (Gradec, 1800 -1864, učitelj, glasbenik in mistik) opisal metodo zdravljenja, razvito na podlagi energije sonca. Fotone sončne energije je shranil v homeopatske granule. Te občutljive izdelke je bilo treba ustvariti in skladiščiti v temnih, vijoličnih steklenih posodah. Po besedah Jakoba Lorberja se je sončna energija izdelkov, shranjenih v vijoličnem steklu, ne samo ohranjala, temveč celo povečala.

Roža Življenja je simbol Svete geometrije, ki vsebuje osnovo za vso kreacijo. Je vizualizacija medsebojne povezanosti vsega živega in življenja samega. Sredinski krog predstavlja Enost, en Vir, iz katerega je nastalo vse kar obstaja. Roža Življenja v sebi vsebuje tudi druge simbole Svete geometrije, kakor tudi nekatere druge oblike. Tako lahko v njej najdemo simbole Seme Življenja, Sadež Življenja, Drevo Življenja, DNK vijačnico, Vesico Pisces, Metatronovo kocko …

Roža Življenja je starodavni simbol. Najdemo ga v več kulturah, po vsem svetu. V starodavnih rokopisih, templjih, sinagogah in v umetniških upodobitvah. Ena starejših najdenih upodobitev Rože Življenja se nahaja v Ozirisovem templju v Egiptu. Zanimivo je, da v skalnati steber ni bila vklesana, temveč vžgana z železovim oksidom, imenovanim rdeči oker.

Če meditiramo na ta simbol, ga nosimo na sebi ali če ga imamo v prostoru, je znano, da prinaša močne zdravilne učinke, saj dviguje tako našo osebno vibracijo, kot tudi vibracijo prostora.

Dodatne informacije

Barva

Srebrna, Zlata

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.