Šungitni obesek - elitni

Elitni šungit je posebno čista oblika šungita z bleščečo površino, ki je posledica visoke vsebnosti ogljika (95 – 98 %). Ta vrsta šungita ima zaradi svojih fizikalnih in kemijskih lastnosti školjkast lom in se je ne da mehansko obdelovati.

Zaradi izjemno visoke vsebnosti ogljika in posledično tudi molekulske strukture fuleren, ki igra ključno vlogo pri vseh učinkovanjih šungita, ima Elitni šungit večjo učinkovitost pri zaščiti našega biopolja pred škodljivimi vplivi elektromagnetnih sevanj iz okolice. Elitni šungitni obesek je neobdelan kos najkakovostnejšega šungita, naravnega minerala, ki se na našem planetu nahaja le na enem področju in sicer v ruski republiki Karelija. Starost kamnine je ocenjena na več kot dve milijardi let, njenega izvora pa do danes še niso uspeli z gotovostjo pojasniti.

VSAK OBESEK JE UNIKATNE OBLIKE!

  • Pristnost vsakega posameznega šungitnega obeska preverimo.
  • Teža posameznega obeska je 6 – 9 g.
  • Obesek je na povoščeni vrvici.
  • Na slikah so primeri, kako lahko izgledajo obeski iz Elitnega šungita.

Ni na zalogi

18,00 

Opis

Šungitni obesek je pravzaprav “amulet”. Amuleti obstajajo tako dolgo kot človeštvo samo. V zadnjem času se močno povečuje priljubljenost amuletov šungita. Amuleti, ki jih nosimo na koži, so še posebej priljubljeni – uporabljali so jih celo naši daljni predniki. V sodobnem svetu se amuleti uporabljajo za zaščito biopolja.

Šungit se od ostalih naravnih materialov loči tudi po svojih edinstvenih zaščitnih lastnostih.

Človeško biopolje je skoraj vedno izpostavljeno škodljivim sevanjem iz okolja. Elektromagnetno sevanje gospodinjskih aparatov, zabavne ter komunikacijske elektronike in merilnih naprav močno vpliva na zdravje ljudi. TU NA POMOČ PRIDE ŠUNGIT kot amulet. Zaradi svoje izjemne sposobnosti transformiranja škodljivega elektromagnetnega sevanja v neškodljivo, katera temelji na edinstveni molekulski strukturi ogljika, ta edinstveni mineral zmanjšuje tveganje za deformacijo našega biopolja, ohranja zdravje in psihično stanje v normalnem stanju, saj popravi procese v telesu.

Pri dolgotrajni uporabi amuleta šungita se biopolje okrepi, izboljša se telesna energija, normalizira se spanje in zmanjša se živčnost. Poveča se človekova učinkovitost med delom ali aktivnostjo in izboljša se pozornost.

Poleg tega so te amuleti nenavaden dodatek tudi zaradi svojega posebnega in čudovitega izgleda.

Obstajajo številne metode zdravljenja na osnovi Šungita. V Sankt Peterburgu v Rusiji so zdravniki na Army Medical Collegeu dali narediti celo šungitno zdravilno sobo. Stene te sobe so obložene s Šungitnimi ploščami. Že po eni noči v tej Šungitni zdravilni sobi pacient s hujšimi kardiovaskularnimi težavami in mentalnimi težavami občuti izboljšanje. Zdravniki so ugotovili, da Šungit povzroči regeneracijo celic v telesu.

Vpliv Šungita na človeški organizem je izjemen saj zdravi, ščiti, pomlajuje, odstranjuje bolečino, nevtralizira škodljive energije. Prav tako blagodejno učinkuje na srčno žilni sistem, prebavni sistem, sistem obtočil, kožne bolezni, shizofrenijo, psihične bolezni. Uspešno se uporablja tudi za čiščenje krvi, limfe, žolčnika in drugih organov od težkih kovin in patogenih mikroorganizmov. Občasno, na vsake dva do tri tedna, se ga priporoča postaviti za kakšno uro ali raje dve na dopoldansko sonce. Tako se Šungitni obesek regenerira, energizira in očisti.

Dodatne informacije

Teža

4 – 5,7 g, 6,3 – 9,1 g, 13 – 15 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.