Šungitni obesek - Deteljica

Šungitni obesek Deteljica je izdelan iz naravnega minerala – šungita, ki se na našem planetu nahaja le na enem področju in sicer v ruski pokrajini Kareliji. Starost kamnine je ocenjena na več kot dve milijardi let, njenega izvora pa do danes še niso uspeli z gotovostjo pojasniti. Šungit je izjemen mineral. Celo naši daljni predniki so vedeli za njegove edinstvene lastnosti. Znanstveniki potrjujejo nenavadne zaščitne lastnosti šungita. Ta mineral ima neobičajno strukturo, ki pomaga nevtralizirati škodljive učinke elektromagnetnega sevanja, pa tudi popraviti procese v telesu.

  • Pristnost vsakega posameznega šungitnega obeska preverimo.
  • Premer ploščatega obeska je 30 mm.
  • Simbol Deteljica je lasersko vgraviran.
  • Obesek je na povoščeni vrvici.

19 na zalogi

9,00 

Opis

Šungitni obesek je pravzaprav “amulet”. Amuleti obstajajo tako dolgo kot človeštvo samo. V zadnjem času se močno povečuje priljubljenost amuletov šungita. Amuleti, ki jih nosimo na koži, so še posebej priljubljeni – uporabljali so jih celo naši daljni predniki. V sodobnem svetu se amuleti uporabljajo za zaščito biopolja.

Šungit se od ostalih naravnih materialov loči tudi po svojih edinstvenih zaščitnih lastnostih.

Človeško biopolje je skoraj vedno izpostavljeno škodljivim sevanjem iz okolja. Elektromagnetno sevanje gospodinjskih aparatov, zabavne ter komunikacijske elektronike in merilnih naprav močno vpliva na zdravje ljudi. TU NA POMOČ PRIDE ŠUNGIT kot amulet. Zaradi svoje izjemne sposobnosti transformiranja škodljivega elektromagnetnega sevanja v neškodljivo, katera temelji na edinstveni molekulski strukturi ogljika, ta edinstveni mineral zmanjšuje tveganje za deformacijo našega biopolja, ohranja zdravje in psihično stanje v normalnem stanju, saj popravi procese v telesu.

Pri dolgotrajni uporabi amuleta šungita se biopolje okrepi, izboljša se telesna energija, normalizira se spanje in zmanjša se živčnost. Poveča se človekova učinkovitost med delom ali aktivnostjo in izboljša se pozornost.

Poleg tega so te amuleti nenavaden dodatek tudi zaradi svojega posebnega in čudovitega izgleda.

Obstajajo številne metode zdravljenja na osnovi Šungita. V Sankt Peterburgu v Rusiji so zdravniki na Army Medical Collegeu dali narediti celo šungitno zdravilno sobo. Stene te sobe so obložene s Šungitnimi ploščami. Že po eni noči v tej Šungitni zdravilni sobi pacient s hujšimi kardiovaskularnimi težavami in mentalnimi težavami občuti izboljšanje. Zdravniki so ugotovili, da Šungit povzroči regeneracijo celic v telesu.

Vpliv Šungita na človeški organizem je izjemen saj zdravi, ščiti, pomlajuje, odstranjuje bolečino, nevtralizira škodljive energije. Prav tako blagodejno učinkuje na srčno žilni sistem, prebavni sistem, sistem obtočil, kožne bolezni, shizofrenijo, psihične bolezni. Uspešno se uporablja tudi za čiščenje krvi, limfe, žolčnika in drugih organov od težkih kovin in patogenih mikroorganizmov. Občasno, na vsake dva do tri tedna, se ga priporoča postaviti za kakšno uro ali raje dve na dopoldansko sonce. Tako se Šungitni obesek regenerira, energizira in očisti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.