Beležnica z usnjenimi platnicami

Beležnica z usnjenimi platnicami na katerih je reliefni odtis Rože Življenja.

Vsebuje 100 praznih brezčrtnih listov in ima zapiralno vrvico.

Velikost beležke: 12,5 × 17,5 cm

3 na zalogi

17,00 

Opis

Beležnica z umetelnim reliefnim odtisom simbola Rože Življenja na usnjenih platnicah.

Naj bodo vaši zapiski ali skiciranja zdaj zbrani v tej krasni beležki, ki ima liste iz RECIKLIRANEGA papirja.

 

Roža Življenja je simbol Svete geometrije, ki vsebuje osnovo za vso kreacijo. Je vizualizacija medsebojne povezanosti vsega živega in življenja samega. Sredinski krog predstavlja Enost, en Vir, iz katerega je nastalo vse kar obstaja. Roža Življenja v sebi vsebuje tudi druge simbole Svete geometrije, kakor tudi nekatere druge oblike. Tako lahko v njej najdemo simbole Seme Življenja, Sadež Življenja, Drevo Življenja, DNK vijačnico, Vesico Pisces, Metatronovo kocko …

Roža Življenja je starodavni simbol. Najdemo ga v več kulturah, po vsem svetu. V starodavnih rokopisih, templjih, sinagogah in v umetniških upodobitvah. Ena starejših najdenih upodobitev Rože Življenja se nahaja v Ozirisovem templju v Egiptu. Zanimivo je, da v skalnati steber ni bila vklesana, temveč vžgana z železovim oksidom, imenovanim rdeči oker.

Če meditiramo na ta simbol, ga nosimo na sebi ali če ga imamo v prostoru, je znano, da prinaša močne zdravilne učinke, saj dviguje tako našo osebno vibracijo, kot tudi vibracijo prostora.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.