Dišeči briketi Aromafume za 1. do 7. Čakro + vonj Palo Santo.
Pakirani so po devet briketov v eni škatlici.

Brikete je najbolje uporabljati z Eksotičnim izparilnikom Aromafume. Ta poleg varnosti zagotavlja tudi ustrezno temperaturo dišečih briketov. Eksotični izparilnik lahko kupite pri nas: https://srcni-ogenj.si/trgovina/eksoticni-izparilnik-aromafume/

Počisti

4,00 

Opis

Dišeče brikete Aromafume izdeluje družinsko podjetje iz Indije. Ta družina že več kot 5 generacij izdeluje kadila in parfumerijske izdelke po njihovih skrivnih receptih. Te združujejo starodavno umetnost naravnih, ročno izdelanih kadil, ki so jim dodane različne sodobne dišave. Indija je domovina številnih začimb in kadilnih smol ter ima dolgo zgodovino pri izdelavi kadil. Indija je tudi dom bogate tradicije ajurvede s svojim neizčrpnim znanjem o zdravilnih lastnostih rastlin, zelišč in cvetov. Povezava začimb z ajurvedskimi načeli je ustvarila razvoj številnih vrst kadil.

Vsak dišeči briket je obogaten z različnimi naravnimi sestavinami. To so aromatični les, eksotični cvetovi, naravno lubje, izvlečki različnih dreves, smole ter listi in cvetovi. Dišeča olja, ki so uporabljena pri izdelavi dišečih briketov, so popolnoma v skladu s priporočili IFRA (The Internatiopnal Fragrance Association – www.ifraorg.org).

Dišeči briketi, z odličnimi aromami, gorijo brez pepela in z minimalno dima, ki je popolnoma netoksičen.

Posamezne arome odgovarjajo posameznim čakram. In sicer:

  • Grounding – 1. ali Korenska Čakra
  • Creativity – 2. ali Spolna Čakra
  • Purpose – 3. ali Pleksus Čakra
  • Love – 4. ali Srčna Čakra
  • Expression – 5. ali Grlena Čakra
  • Intuition – 6. ali Čakra Tretjega Očesa ter
  • Bliss – 7. ali Kronska Čakra

Naboru zgornjih vonjev smo dodali tudi dišeče brikete z zelo znanim in značilnim vonjem Palo Santa – Svetega Lesa in Sivke (Magic Lavander) .

Dodatne informacije

Vrsta vonja

za 1. čakro, za 2. čakro, za 3. čakro, za 4. čakro, za 5. čakro, za 6. čakro, za 7. čakro, Palo Santo, Magic Lavander

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.