Šungitna zapestnica z baritom in turkizom

Izjemna kombinacija ŠUNGITA in POLDRAGIH KAMNOV v obliki zapestnice bo zagotovo blagodejno vplivala na vašo energijo.

Mineral ŠUNGIT služi za naše prizemljevanje ter za zaščito biopolja pred škodljivimi energijami in elektromagnetnimi sevanji iz okolja. Po hujšem stresu in obdobju negativnih čustev si človekovo biopolje opomore že po 5–10 dneh nošenja šungita, kar je potrjeno s strani bioenergetikov. V kombinaciji z različnimi kristali oziroma poldragimi kamni pa ta ročno narejena zapestnica poskrbi za dodaten spekter dobrodejnega vpliva na naše telo.

Obseg posamezne zapestnice je med 15 in 19 cm oz. po dogovoru.

Če bi želeli imeti drugačno kombinacijo kristalov oziroma drugačen obseg, nam pišite na info@srcni-ogenj.si.

Kako določiti pravi obseg zapestja? Tako, da izmerite obseg zapestja in dodate 0,5 do 1 cm. Zapestnice so namreč raztegljive.

Zapestnica vsebuje: šungit, barit in turkiz.

Počisti

18,00 

Opis

Šungitna zapestnica, poleg kroglic iz šungita, ki so premera 10 oziroma 8 mm, vsebuje tudi kroglice (premera 8 mm) kristala barita in turkiza.

Zaradi kemijsko fizikalnih značilnosti šungita nekaj dni nošenja (cca. 5 – 7 dni) šungitne kroglic na koži puščajo temne sledi. To je naravni proces po brušenju šungita, ko na vrhnjem sloju zaradi obdelave ostanejo prašnati delci, ki niso kemijsko in fizikalno vezani na mineral. Ta proces lahko pohitrimo s pogostim spiranjem zapestnice pod vodo. Šungitni kamenčki ostanejo nekoliko manj svetleči, a njihove značilnosti in dobrobiti so seveda nespremenjeni.

Nošenje zapestnice odsvetujemo med tuširanjem, plavanjem, pri športu ter čiščenju.

Zapestnico nadenite in snemite previdno.

Delovanje posameznega kristala:

BARIT

– na fizičnem nivoju:
Pomaga pri okužbah, lajša vnetja grla, uravnoveša delovanje ščitnice, ureja prebavne motnje, črevesne in trebušne težave, želodčno kislino ter notranje parazite. Pomaga pri zmanjšanju živčnih izpadov.

– na emocionalnem nivoju:
Uporablja se za usmerjanje zdravljenja, ki ga prejemamo od angelov, s pomočjo rok in glasu. Pomaga pri težavah s komunikacijo in težavah povezanih s težo.

Podpira delovanje:
grlene čakre.

TURKIZ

– na fizičnem nivoju:
Pomaga pri reševanju težav z možgani, z očmi, z ušesi, z vratom in grlom. Zmanjšuje dihalne in pljučne motnje, virusne okužbe, migrene in nasploh glavobole, alergije (seneni nahod …). Blaži artritis in težave z revmatizmom ter ravnotežjem.

– na emocionalnem nivoju:
Pomirja um in lajša depresijo. Uporablja se ga pri pojavu “jet lag” in straha pred letenjem. Pomaga pri opolnomočenju Sebe, zlasti če se počutite žrtev ali trpite zaradi predsodkov ali ustrahovanja.

Podpira delovanje:
grlene čakre.

Dodatne informacije

Velikost

15 cm, 15,5 cm, 16 cm, 16,5 cm, 17 cm, 17,5 cm, 18 cm, 18,5 cm, 19 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.