Meditacijska maska MINDFOLD

Meditacijska maska MINDFOLD omogoča spanje, počitek ali meditacijo v popolni temi z izjemnim udobjem.

Mehka pena, ki obkroža oči, dviga masko nad vekami, kar omogoča, da lahko pod masko po želji odprete oči in še vedno ohranite popolno temo. Široki in po dolžini nastavljivi trakovi držijo masko trdno na mestu.

Za še večjo izključitev senzoričnih motenj pa lahko uporabite ušesne zamaške, ki so priloženi maski.

Vstop svetlobe v oči lahko preprečite tudi na drugačne načine, a je uporaba te meditacijske maske verjetno najenostavnejši, najudobnejši in najpopolnejši način, da dosežete ta cilj.

“Naši možgani vidijo na svetlobi, medtem ko naše srce vidi v temi.” – Drunvalo Melchizedek

59 na zalogi

18,00 

Opis

Zakaj uporabljati meditacijsko masko?

Uporaba popolne teme ima že zelo dolgo tradicijo v primerih, ko želimo povečati superpsihične moči, poglobiti meditacijo in sprožiti bogate vizualne podobe.

  • Kolumbijski Mamosi se učijo svojih nadnaravnih moči tako, da nekaj svojih otroških let preživijo v jami, kjer je popolna tema.
  • Kiva obrede, ki jih že od nekdaj vodijo ameriški indijanci, se izvaja v popolni temi, da bi tako izboljšali dojemanje drugih svetov.
  • Otroci s superpsihičnimi sposobnostmi dosežejo “notranji vid” tako, da nosijo prevezo čez oči in tako odstranijo zunanjo svetlobo.
  • Uri Geller v svoji knjigi Moja zgodba potrjuje, da so njegove lastne metode notranjega videnja enake tistim, kot so jih opisali otroci s superpsihičnimi sposobnostmi.

Drunvalo Melchizedek: “Šele v popolni temi smo sposobni ‘videti’.”

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.