Šungitna zapestnica s kameno strelo in mokaitom

Izjemna kombinacija ŠUNGITA in POLDRAGIH KAMNOV v obliki zapestnice bo zagotovo blagodejno vplivala na vašo energijo.

Mineral ŠUNGIT služi za naše prizemljevanje ter za zaščito biopolja pred škodljivimi energijami in elektromagnetnimi sevanji iz okolja. Po hujšem stresu in obdobju negativnih čustev si človekovo biopolje opomore že po 5–10 dneh nošenja šungita, kar je potrjeno s strani bioenergetikov. V kombinaciji z različnimi kristali oziroma poldragimi kamni pa ta ročno narejena zapestnica poskrbi za dodaten spekter dobrodejnega vpliva na naše telo.

Obseg posamezne zapestnice je med 15 in 19 cm oz. po dogovoru.

Če bi želeli imeti drugačno kombinacijo kristalov oziroma drugačen obseg, nam pišite na info@srcni-ogenj.si.

Kako določiti pravi obseg zapestja? Tako, da izmerite obseg zapestja in dodate 0,5 do 1 cm. Zapestnice so namreč raztegljive.

Zapestnica vsebuje: šungit, kameno strelo in mokait.

Počisti

18,00 

Opis

Šungitna zapestnica, poleg kroglic iz šungita, ki so premera 10 oziroma 8 mm, vsebuje tudi kroglice (premera 8 mm) kristala kamene strele in mokaita.

Zaradi kemijsko fizikalnih značilnosti šungita nekaj dni nošenja (cca. 5 – 7 dni) šungitne kroglic na koži puščajo temne sledi. To je naravni proces po brušenju šungita, ko na vrhnjem sloju zaradi obdelave ostanejo prašnati delci, ki niso kemijsko in fizikalno vezani na mineral. Ta proces lahko pohitrimo s pogostim spiranjem zapestnice pod vodo. Šungitni kamenčki ostanejo nekoliko manj svetleči, a njihove značilnosti in dobrobiti so seveda nespremenjeni.

Nošenje zapestnice odsvetujemo med tuširanjem, plavanjem, pri športu ter čiščenju.

Zapestnico nadenite in snemite previdno.

Delovanje posameznega kristala:

KAMENA STRELA

– na fizičnem nivoju:
Zdravi in daje energijo telesu. Pomaga pri sladkorni bolezni, izčrpanosti, spominu, presnovi in hujšanju. Deluje kot ojačevalnik ali nadomestek katerega koli drugega kristala pri zdravljenju. Lahko se uporablja za lajšanje bolečin in odpravo najrazličnejših težav (v nasprotni smeri urinega kazalca) ali za odstranjevanje škodljivih energij (v smeri urinega kazalca).

– na emocionalnem nivoju:
Služi kot dober prenosnik namer oziroma molitev. Drži se ga v roki, na naravni svetlobi, ob izrekanju novega začetka, ki se ga želi imeti.

Podpira delovanje:
kronske čakre.

MOKAIT

– na fizičnem nivoju:
Krepi imunski sistem, umirja prebavni sistem z zmanjševanjem stresa, odpravlja motnje v delovanju mehurja (vnetje mehurja – cistitis), ureja krvni sladkor (visoki), pomaga pri celjenju ureznin, ran, odpravlja zadrževanje tekočin in napihnjenost, odpravlja kilo ter ureja delovanje ščitnice.

– na emocionalnem nivoju:
Lajša sprejemanje sprememb. Ob občasnih izzivih, zmanjšuje skrb za prihodnost.

Podpira delovanje:
korenske, sakralne in pleksus čakre.

Dodatne informacije

Velikost

15 cm, 15,5 cm, 16 cm, 16,5 cm, 17 cm, 17,5 cm, 18 cm, 18,5 cm, 19 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.