Naravna kadila v spreju Aromafume so narejena iz kristalnih esenc, prečiščene vode, mešanic parfumov in eteričnih olj ter konzervansov, ki ne vsebujejo parabenov.

Vsebujejo eterična olja oziroma mešanico olj:

 • Palo Santa (Svetega lesa),
 • kalifornijskega belega žajblja,
 • kalifornijskega belega žajblja in sivke,
 • kalifornijskega belega žajblja in vrtnice,
 • frankincense (Svetega kadila) in mire,
 • frankincense (Svetega kadila),
 • mire ter
 • kopala.

Več o lastnostih posameznega eteričnega olja oziroma mešanice lahko preberete spodaj, pod slikami.

Vsebina pršilke: 100 ml

Navodila za uporabo: sprej lahko uporabljate dnevno doma, v pisarni, avtu ali v joga studiih. Pred uporabo embalažo pretresite.

Počisti

10,00 

Opis

Očistite prostor vašega doma škodljivih in zastalih energij že z nekaj razpršitvami naravnih kadil v obliki spreja priznanega proizvajalca Aromafume. Ta sveta meglica nudi vse prednosti kadiljenja, nimate pa opravka z dimom. Sprej pusti lahkotno prijetno aromo, ki se nežno razprši po prostoru, kateri ostane energiziran in zadrži občutek miru.

Nekaj podrobnosti o naravnih sprejih Aromafume z eteričnimi olji:

Palo Santo (Sveti les)

Kalifornijski beli žajbelj

Kalifornijski beli žajbelj in sivka

Kalifornijski beli žajbelj in vrtnica

Frankincense (Sveto kadilo) in mira
Frankincense ali Sveto kadilo, ena izmed najbolj cenjenih in dragocenih smol, ima na naše telo mnogo koristnih učinkov. Ob vdihavanju ali ko ga razpršimo Frankincense spodbuja občutek miru, sproščenosti, zadovoljstva in splošnega duševnega ter čustvenega dobrega počutja. Mira je rdečerjava smola trnastih dreves iz rodu Commiphora myrrha. Smola mire se uporablja kot parfum, kadilo in zdravilo. V starodavnih časih, v jeruzalemskih svetih prostorih, je bila mira sestavni del vseh svetih obredov.

Frankincense (Sveto kadilo)
Frankincense ali Sveto kadilo, ena izmed najbolj cenjenih in dragocenih smol, ima na naše telo mnogo koristnih učinkov. Ob vdihavanju ali ko ga razpršimo Frankincense spodbuja občutek miru, sproščenosti, zadovoljstva in splošnega duševnega ter čustvenega dobrega počutja.

Mira
Mira je rdečerjava smola trnastih dreves iz rodu Commiphora myrrha. Smola mire se uporablja kot parfum, kadilo in zdravilo. V starodavnih časih, v jeruzalemskih svetih prostorih, je bila mira sestavni del vseh svetih obredov.

Kopal
Kopal spodbuja spokojnost in razširjeno zavedanje. Srednjeameriške kulture so ga uporabljale že v obdobju pred Kolumbom. Drevesno smolo z vonjem po limoni pridobivajo iz drevesa kopal. Maji so verovali, da jih bo sladkast beli dim smole kopala očistil in prenesel njihove molitve bogovom. Kopal se uporablja za dobro počutje, mir in razširjanje zavesti.

***

Naravna kadila Aromafume so primerna za čiščenje aure in prostora. So eko prijazen proizvod, ki ne vsebuje CFC in ne vplivajo na ozon. Prav tako ne vsebujejo ftalatov in parabenov. Embalaža je primerna za ponovno uporabo oz. za recikliranje.

Opozorilo:

 • Primerno le za zunanjo uporabo.
 • Uporabljajte v dobro prezračevanem prostoru.
 • Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi.
 • Hranite nedosegljivo otrokom in živalim.

Kako očistiti prostor?

 1. Postavite namero zakaj čistite negativno energijo. Vzeti si čas za jasnost pozitivne namere je velikega pomena. “Sproščam vse energije, ki mi ne služijo več. Vso negativnost, ki me obkroža, in vse strahove, ki me omejujejo. Naj bo tako …”
 2. Sprej nekajkrat razpršite po kotih prostora in nadaljujete z razprševanjem po prostoru vse do sredine sobe.
 3. Ko je prostor tako očiščen, lahko izgovorite novo namero in v prostor vnesete pozitivno energijo z molitvijo, blagoslovom ali afirmacijo. “Naj pozitivna energija prispeva k dobremu počutju mene, moje družine, Zemlje in vseh bitij, ki tukaj živijo”.

Dodatne informacije

Vrsta

Palo Santo, Beli žajbelj, Beli žajbelj in sivka, Beli žajbelj in vrtnica, Frankincense (Sveto kadilo) in mira, Frankincense (Sveto kadilo), Mira, Kopal

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.