Podstavek za dišeče palčke in kadila v obliki stožca, okrašen z vgraviranim simbolom Rože Življenja.

Velikost od 9 do 10 cm.

Vrsta lesa: drevo manga, gravura na MDF lesu.

6 na zalogi

7,00 

Opis

Rustikalen in ročno izdelan podstavek za dišeče palčke ter kadila v obliki stožca, okrašen z vgraviranim simbolom Rože Življenja.

Je primeren za prižiganje dišečih stožcev ter najrazličnejših tenkih dišečih paličic.

Opis:

  • ima šest luknjic premera 1-3 mm in en nosilec za stožec;
  • velikost: 9 – 10 cm premera;
  • okrašen je z vgraviranim simbolom Rože Življenja;
  • material: drevo manga, gravura na MDF lesu;
  • uporaba: ob ceremonijah in ritualih kot lovilec pepela pri prižiganju dišečih palčk ali dišečih stožcev.

Roža Življenja je simbol Svete geometrije, ki vsebuje osnovo za vso kreacijo. Je vizualizacija medsebojne povezanosti vsega živega in življenja samega. Sredinski krog predstavlja Enost, en Vir, iz katerega je nastalo vse kar obstaja. Roža Življenja v sebi vsebuje tudi druge simbole Svete geometrije, kakor tudi nekatere druge oblike. Tako lahko v njej najdemo simbole Seme Življenja, Sadež Življenja, Drevo Življenja, DNK vijačnico, Vesico Pisces, Metatronovo kocko …

Roža Življenja je starodavni simbol. Najdemo ga v več kulturah, po vsem svetu. V starodavnih rokopisih, templjih, sinagogah in v umetniških upodobitvah. Ena starejših najdenih upodobitev Rože Življenja se nahaja v Ozirisovem templju v Egiptu. Zanimivo je, da v skalnati steber ni bila vklesana, temveč vžgana z železovim oksidom, imenovanim rdeči oker.

Če meditiramo na ta simbol, ga nosimo na sebi ali če ga imamo v prostoru, je znano, da prinaša močne zdravilne učinke, saj dviguje tako našo osebno vibracijo, kot tudi vibracijo prostora.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.