Sacred Art by Maja

Ustvarjanje … moja večna strast. Ko brskam po spominu, v vseh obdobjih svojega odraščanja najdem podobe in predvsem nepozabne občutke, ki so povezani z navdušenjem ob najrazličnejšem ustvarjanju. Bila pa so tudi obdobja, ko nisem imela teh možnosti in ravno to so bili zame neznansko moreči časi, kateri so mi bili pravzaprav v opomin.

Ustvarjanje je del mene, to sem Jaz. Ko se predajam brezmejnemu in brezpogojnemu ustvarjanju, moja Duša pleše, uživa, poje, se veseli. To me dela živo, to daje smisel moji življenjski poti, mojemu namenu. Les, kamen, sveta geometrija, slikarsko platno, različne niti, kristali, mistika, sveti simboli, starodavna znanja … vse to in še veliko več so elementi, so orodja, materiali, ki me kličejo, da jih uporabljam. Pri ustvarjanju omejitev ni, in ravno to je največji čar. To zame pomeni svobodo, prostranstva brez kalupov in meja. Zato težko predvidim v kakšno smer me bo popeljalo ustvarjanje, saj na tem področju izjemno rada raziskujem neznano, novo, drugačno.

Spodaj si lahko ogledate nekaj mojih izdelkov. Nekateri so že našli svoje Varuhe oz. Varuhinje, nekateri pa so še na voljo.

Če so vam všeč, če jih začutite in bi želeli kakšen izdelek oz. sliko zase ali za svoje bližnje, pa je ta že oddan-a, se lahko dogovorimo tudi za kreacijo izdelka oz. slike posebej za vas. Torej po naročilu. V tem primeru mi pišite na maja@srcni-ogenj.si. Tudi za nakup izdelkov ter slik, ki so še na voljo, mi pišite na omenjen e-naslov.

https://srcni-ogenj.si/kategorija-izdelka/sacred-art-by-maja/

Za nakup, naročila in več informacij mi pišite na maja@srcni-ogenj.si.

 

Galaktično rojstvo

Akril na platnu 40 x 60 x 4 cm

SLIKA JE ODDANA!

Prehod med dimenzijami

Akril na platnu 20 x 20 x 4 cm

SLIKA JE NA VOLJO!

Svečenica

Akril na platnu 70 x 40 x 2 cm

SLIKA JE ODDANA!

Pero tvoje zgodbe

Akril na platnu 20 x 20 x 4 cm

SLIKA JE NA VOLJO!

Kreacija Nove Zemlje

Akril na platnu 100 x 40 x 2 cm

SLIKA JE ODDANA!

Samorogova posvetitev Kristusove Zavesti

Akril na platnu 100 x 40 x 2 cm

SLIKA JE ODDANA!

Kristalno seme

Akril na platnu 10 x 10 x 2 cm s kristali Swarovski

SLIKA JE ODDANA!

Lotusov cvet popolne predaje

Akril na platnu 20 x 20 x 4 cm s kristali Swarovski

SLIKA JE ODDANA!

Okrasni ovitek za čajno svečko z Rožo Življenja

Ročno izdelan okrasni ovitek z motivom Roža Življenja skupaj s steklenim kozarčkom za svečke in svečko.

Okrasni ovitki s skrbno oblikovanim vzorcem, kateri vključuje Rožo Življenja, simbol Svete Geometrije, so izdelani iz 100% recikliranega papirja, ki je na koncu postopka plastificiran. Tako je ovitek trden in odporen na temperaturo čajne svečke.

NA VOLJO!

Lesen krožnik iz lesa Macesna – Lovilec Sanj

Lesen krožnik, premera 31,5 in višine 4 cm. Debelina stranice je 1,5 cm.

Na njegovem dnu je s pirografsko tehniko vžgan Lovilec Sanj. Večkrat je premazan z BIO oljem primernim za stik z živili (Belinka oil food contact).

NA VOLJO!

Leseni obeski iz lesa tise

Premera med 4 in 5 cm in debeline cca 5 mm.

Na njih so s pirografsko tehniko vžgani simboli Svete Geometrije ter slike Živali Moči. Obeski so premazani z BIO oljem (Belinka oil food contact).

NA VOLJO!

Lesen krožnik iz lesa macesna – Drevo Življenja

Lesen krožnik, premera 31,5 in višine 4 cm. Debelina stranice je 1,5 cm.

Na njegovem dnu je s pirografsko tehniko vžgano Drevo Življenja. Večkrat je premazan z BIO oljem primernim za stik z živili (Belinka oil food contact).

NA VOLJO!