Polirani obeski iz ŠUNGITA, z vrvico, za zaščito našega biopolja pred škodljivimi elektromagnetnimi sevanji iz okolja.

Po hujšem stresu in obdobju negativnih čustev si človekovo biopolje opomore že po 5–10 dneh nošenja Šungitnega obeska, kar je potrjeno s strani bioenergetikov.

Počisti

8,00 10,00 

Opis

Šungitni obesek je pravzaprav “amulet”. Amuleti obstajajo tako dolgo kot človeštvo samo. V zadnjem času se močno povečuje priljubljenost amuletov šungita. Amuleti, ki jih nosimo na koži, so še posebej priljubljeni – uporabljali so jih celo naši daljni predniki. V sodobnem svetu se amuleti uporabljajo za zaščito biopolja.

Šungit se od ostalih naravnih materialov loči tudi po svojih edinstvenih zaščitnih lastnostih.

Človeško biopolje je skoraj vedno izpostavljeno škodljivim sevanjem iz okolja. Elektromagnetno sevanje gospodinjskih aparatov, zabavne ter komunikacijske elektronike in merilnih naprav močno vpliva na zdravje ljudi. TU NA POMOČ PRIDE ŠUNGIT kot amulet. Zaradi svoje izjemne sposobnosti transformiranja škodljivega elektromagnetnega sevanja v neškodljivo, katera temelji na edinstveni molekulski strukturi ogljika, ta edinstveni mineral zmanjšuje tveganje za deformacijo našega biopolja, ohranja zdravje in psihično stanje v normalnem stanju, saj popravi procese v telesu.

Pri dolgotrajni uporabi amuleta šungita se biopolje okrepi, izboljša se telesna energija, normalizira se spanje in zmanjša se živčnost. Poveča se človekova učinkovitost med delom ali aktivnostjo in izboljša se pozornost.

Poleg tega so te amuleti nenavaden dodatek tudi zaradi svojega posebnega in čudovitega izgleda.

Obstajajo številne metode zdravljenja na osnovi Šungita. V Sankt Peterburgu v Rusiji so zdravniki na Army Medical Collegeu dali narediti celo šungitno zdravilno sobo. Stene te sobe so obložene s Šungitnimi ploščami. Že po eni noči v tej Šungitni zdravilni sobi pacient s hujšimi kardiovaskularnimi težavami in mentalnimi težavami občuti izboljšanje. Zdravniki so ugotovili, da Šungit povzroči regeneracijo celic v telesu.

Vpliv Šungita na človeški organizem je izjemen saj zdravi, ščiti, pomlajuje, odstranjuje bolečino, nevtralizira škodljive energije. Prav tako blagodejno učinkuje na srčno žilni sistem, prebavni sistem, sistem obtočil, kožne bolezni, shizofrenijo, psihične bolezni. Uspešno se uporablja tudi za čiščenje krvi, limfe, žolčnika in drugih organov od težkih kovin in patogenih mikroorganizmov. Občasno, na vsake dva do tri tedna, se ga priporoča postaviti za kakšno uro ali raje dve na dopoldansko sonce. Tako se Šungitni obesek regenerira, energizira in očisti.

Dodatne informacije

Teža

4,0 – 5,6 g, 5,8 – 9,3 g, 10,6 – 11,6 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.