Koloidno zlato v MIRON stekleničkah z razpršilko ali zamaškom. Ko porabite koloidno zlato, lahko stekleničko uporabite za kaj drugega (različna olja in oljne mešanice, hidrolate, vodo, itd.).

Na voljo 100 ali 200 ml.

Veliko vas, ki ste pri nas že kupili koloidno zlato, bi sedaj mogoče potrebovali le “tekočino”. Brez stekleničke. Zato smo naši ponudbi dodali tudi količino 500 ml, ki bo do vas prišla v rjavi steklenički z varnostnim zamaškom.

OPOZORILO

Vrhunska koloidna raztopina najvišje kvalitete je narejena po zadnji sodobni tehnologiji.
Voda, s katero je narejena raztopina, je čistoče 0,0 ppm (nič tujih delčkov na milijon delčkov vode). Tretirana je z ljubeznijo in hvaležnostjo. Vsi koloidi so sveže narejeni, po oddanem naročilu.

Koloidno srebro in zlato sta registrirana kot tehnična raztopina in ne zdravilo, zato nista nadomestilo za zdravniško diagnosticiranje oz. zdravljenje.
Spodnji opis so le informacije o možnih oblikah samopomoči. Če boste ravnali po njih, ne da bi se prej posvetovali z zdravnikom, sami prevzemate odgovornost za svoje zdravje.

Počisti

20,00 34,00 

Opis

KAJ JE KOLOIDNO ZLATO?

Koloidno zlato, znano tudi kot nano zlato, je koloidna raztopina zlatih delcev v koncentraciji do 1 ppm (1 delec zlata na milijon delcev vode), ki nastane tako, da šibak enosmerni tok potuje skozi elektrolit (destilirana voda, čistoče 0,00 ppm) z zlatima elektrodama. Tekočina je intenzivne rdeče barve, kadar so delci manjši od 100 nm ali temno rumene, kadar so delci večji. Nano delci so različnih oblik, najpogostejše so krogle, kocke, valji in stožci.

Že stara egipčanska in kitajska civilizacija sta pri zdravljenju uporabljali zlato terapijo ali chrysotherapy. Glavni namen teh terapij je bil zdravljenje poškodb sklepov in kosti, ki so izvirale iz revmatizma, revmatoidnega artritisa ter na sploh staranja. Arheologi so odkrili, da so že pred 4500 let zlato uporabljali za zdravljenje zob. V srednjeveški Evropi so alkimisti dodajali zlati prah v pijače za zdravljenje artritisa. V antičnem Rimu so uporabljali zlato tudi za zdravljenje aken in kožnih bolezni. Uporaba zlata v medicini novejšega časa, se je začela z nemškim bakteriologom Robertom Kochom, ki je okoli 1890 odkril, da zlate spojine preprečujejo rast tuberkuloznih bakterij. Koch je za spoznanja in raziskave o tuberkulozi prejel Nobelovo nagrado.

NAČIN UPORABE IN DOZIRANJE

Koloidno zlato uporabljamo zlasti oralno, za notranjo uporabo. Koloidno zlato, tako pri preventivi kot tudi kurativi, jemljemo vsako jutro, po eno čajno žličko, ki nujno mora biti plastična ali lesena, in ga za nekaj časa zadržimo pod jezikom. V enem do dveh mesecih uporabe se običajno pokažejo prvi učinki.

Stranski oz. neželeni učinki:

Koloidno zlato velja za varno naravno obliko zdravstvene samopomoči. Če ga jemljemo po navodilih, ni znanih negativnih ali stranskih učinkov. Potrebno ga je uživati v zmernih količinah in po navodilih, saj lahko pri čezmernem jemanju pride do zastrupitve z zlatom. Doslej še ni zaznana kakršnakoli medsebojna reakcija med zdravili in koloidnim zlatom, tako da se v takšnih primerih priporoča posvet z zdravnikom ali farmacevtom.

OPOZORILO: Koloidno zlato ni primerno za nosečnice in ljudi, ki so alergični na zlato.

SHRANJEVANJE KOLOIDNEGA ZLATA

Koloidno zlato je potrebno hraniti v stekleni posodi, stran od električnih naprav (najmanj 1m). Čeprav se steklo lahko razbije, je edini primeren material za hranjenje. Koloidno zlato v plastični embalaži ni primerno, ker je čas uporabe pri tem minimalen oziroma se koloidno zlato začne izločati iz suspenzije. Ne shranjujte ga v zamrzovalniku ali hladilniku, ker ima električna napetost naprave, oziroma njeno magnetno polje, enak učinek kot plastična embalaža. Vseeno vam pa svetujemo, da stekleničko obvijete z alu folijo saj le-ta varuje koloid pred elektro magnetnimi sevanji, ki so v današnjem času, v večji ali manjši meri, povsod okoli nas.

ZA KAJ LAHKO UPORABLJAMO KOLOIDNO ZLATO?

Iz številnih virov je znano, da zlato preprečuje staranje in, da je zelo učinkovito pri kronični utrujenosti ter različnih motnjah v delovanju telesa. Uravnoveša delovanje leve in desne polovice možganov, dviguje inteligenčni količnik (v dveh mesecih tudi za 25 – 30 %) ter dviguje duhovne in energetske potenciale.

Koloidno zlato se lahko uporablja pri:

operacijah žil, živčnih vlaken, membran in kosti, zdravljenju kar nekaj oblik raka, predvsem na prostati ter jajčnikih, zdravljenju multiple skleroze, hrbteničnih težav, medvretenčnih diskov, težav z žlezami, živčnih stanj, astme, izboljševanju in ojačitvi imunskih funkcij, blaženju ter odpravljanju bolečin povezanih z artritisom, revmatizmom, revmatoidnim artritisom, prekrvavitvi, obnovi tkiva (tudi notranjih organov), pomirjanju, sproščanju, delovanju nadledvične žleze, obnovi in sproščanju mišic, poapnenju žil, stimuliranju delovanja ščitnice ter tretjega očesa, prebavi hrane, mineralov in vitaminov, dvigovanju imunskega sistema ter zmanjšanju kronične utrujenosti, stabiliziranju kolagena in nastajanju ter delovanju encimov, pospeševanju krvnega obtoka in obnavljanja tkiva srca, uravnavanju krvnega pritiska ter stabiliziranju njegovega ritma, pomlajevanju žlez, stimuliranju živcev, urejanju prebave, uravnavanju telesne temperature in, ne nazadnje, zmanjšanju vseh odvisnostih, tudi od drog.

NEKAJ TRADICIONALNIH UPORAB KOLOIDNEGA ZLATA

 • Pri različnih vrstah depresij in izčrpanosti.
 • Pri težavah med nosečnostjo.
 • Pri težavah s srcem, tudi pri kroničnih srčnih boleznih.
 • Pri post-travmatskih motnjah.
 • Pri diabetesu in vseh boleznih, ki so povezane z nepravilnim delovanjem žlez z notranjim izločanjem.
 • Pri nepravilnostih v delovanju živčnega sistema.
 • Pri kroničnih boleznih.
 • Pri boleznih ožilja.
 • Pri artritisu in revmi.
 • Pri t.i. psihiatričnih boleznih.
 • Pri odpravljanju različnih možganskih motenj (npr. epilepsije), glavobolov in migren.
 • Pri odpravljanju bolečin v zgornjem delu hrbtenice.
 • Priporočljivo ga je jemati po kakršnikoli operaciji.
 • Pri povečevanju libida.

ALKIMISTIČNE SKRIVNOSTI KOLOIDNEGA ZLATA

Zlato poseduje moči Sonca. Sonce vzdržuje iskrico kreacije, moči volje, fokusa in akcije, vitalnosti in dovaja življenjsko energijo. S tem postane razumljivo, zakaj koloidno zlato odpravlja vse vrste depresij. Tako kot je Sonce bistveno za življenje matere Zemlje, tako je srce ključno za življenje človekovega fizičnega telesa. Sonce se v telesu manifestira kot srce. Zato zlato, ki kot rečeno poseduje moči Sonca, učinkovito zdravi probleme s srcem in ožiljem.

Zlato je kovina, ki je dosegla najvišjo stopnjo evolucije. Gre za »nesmrtno kovino«, kar le dodatno pojasnjuje izjemno zanimanje alkimistov za proces nastanka zlata. Verjeli so namreč, da bi jim bila s tem razkrita skrivnost nesmrtnosti telesa in skrivnost transformacije zavesti v razširjeno stanje zavesti Zlate dobe. Vedenje o mističnih postopkih, s katerimi lahko pospešimo proces evolucije (tako materije kot Duše) k dovršitvi kreacije na materi Zemlji naj bi skrival »kamen modrosti« (Philosopher’s stone). Tako so tisti alkimisti, ki so dobili dostop do »kamna modrosti«, poznali postopek za transmutacijo kovin iz obstoječe fizično strukture v strukturo, ki je po zakonih svete geometrije popolnejša. S tem je postajala kovina vse žlahtnejša dokler ni zažarela v čistosti zlata.

S pomočjo alkimističnih postopkov, je poleg kovin mogoče transformirati tudi človeško bitje oz. njegovo energetsko strukturo, da prične vibrirati na višji evolucijski ravni, višjih frekvencah, sinhronih s kozmično zavestjo. Preprosto povedano gre za proces, skozi katerega se iz sna prebujamo v Zlato dobo čistega zavedanja, da je vse kar je Ljubezen.

Roža Življenja je simbol Svete geometrije, ki vsebuje osnovo za vso kreacijo. Je vizualizacija medsebojne povezanosti vsega živega in življenja samega. Sredinski krog predstavlja Enost, en Vir, iz katerega je nastalo vse kar obstaja. Roža Življenja v sebi vsebuje tudi druge simbole Svete geometrije, kakor tudi nekatere druge oblike. Tako lahko v njej najdemo simbole Seme Življenja, Sadež Življenja, Drevo Življenja, DNK vijačnico, Vesico Pisces, Metatronovo kocko …

Roža Življenja je starodavni simbol. Najdemo ga v več kulturah, po vsem svetu. V starodavnih rokopisih, templjih, sinagogah in v umetniških upodobitvah. Ena starejših najdenih upodobitev Rože Življenja se nahaja v Ozirisovem templju v Egiptu. Zanimivo je, da v skalnati steber ni bila vklesana, temveč vžgana z železovim oksidom, imenovanim rdeči oker.

Če meditiramo na ta simbol, ga nosimo na sebi ali če ga imamo v prostoru, je znano, da prinaša močne zdravilne učinke, saj dviguje tako našo osebno vibracijo, kot tudi vibracijo prostora.

Dodatne informacije

Vrsta in volumen

steklenička z razpršilko 100 ml, steklenička z razpršilko 200 ml, steklenička z zamaškom 100 ml, steklenička z zamaškom 200 ml, rjava steklenička 500 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.