Knjiga Shungite (Šungit) - Regina Martino (angleško)

Izredno natančno in razumljivo napisana knjiga o Šungitu ter njegovih zaščitnih, zdravilnih in razstrupljevalnih lastnostih.

Leta 2014 jo je v angleškem jeziku izdala Regina Martino. Če ste si želeli izvedeti več … in veliko več o Šungitu je ta knjiga pravšnja za vas.

 

2 na zalogi

20,00 

Opis

SHUNGITE – Protection, Healing and Detoxification (ŠUNGIT – Zaščita, zdravljenje in razstrupljanje)

“Našli so ga v bližini majhne vasi Shunga v Ruski republiki Karelija. Šungit se uporablja v ruskih zdravilnih terapijah že od časa Petra Velikega. Kot mineral, vsebuje skoraj celotno periodično tabelo elementov, pa tudi fulerene, votle molekule ogljika, za katere nedavne raziskave kažejo, da lahko celo upočasnijo rast rakavih celic in razvoj aidsa.”

“Regina Martino, ki navaja številne dvojno slepe znanstvene in medicinske študije o šungitu, pojasnjuje njegove številne zaščitne, zdravilne ter razstrupljevalne lastnosti, vključno z njegovo sposobnostjo preprečevanja škodljivih učinkov elektromagnetnih polj in sevanja iz računalnikov, mobilnih telefonov, Wi-Fi ter drugih elektronskih naprav. Šungit in “šungitna voda”, ki deluje kot naravni antioksidant, spodbujevalec imunskega sistema, blažilec bolečin ter zaviralec alergenov, se lahko uporablja za zdravljenje kožnih obolenj in bolezni mišično-skeletnega sistema, pospešuje celjenje ureznin ter ran, čisti notranje sisteme telesa in povečuje vnos vitalnih energij. Martino s podrobnostmi o številnih mikroelementih in biološko aktivnih snoveh šungita razkriva, kako ta mineral dokazano čisti ter revitalizira vodo. V knjigi opisuje raziskovanja energijskih lastnosti šungita in razkriva, kako le-ta lajša prenose energij med čakrami ter višjimi nivoji izven telesa, in da se ga lahko uporablja za energetsko harmonizacijo bivalnih prostorov.”

“Šungit je resnično čudež narave, ki nudi zaščito pred nevarnostmi našega sodobnega tehnološkega sveta in zdravljenje telesa ter duha.”

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.