Blazina za meditacijo z Rožo Življenja

Okrogle blazine za meditacijo, polnjene z luščinami ajdovih semen. Velikost 33 x 17 cm.

Za udobno meditacijo, energizirano z vezenim simbolom svete geometrije, Rožo Življenja.

Počisti

35,00 

Opis

Meditacijske blazine so izdelane iz 100% organskega bombaža v skladu z GOTS standardi (Global Organic Textile Standard) in so OCS certificirane (Organic blended Content Standard). Polnjene so z luščinami ajdovih semen, ki zagotavljajo lepo in enakomerno sedenje.

Opomba: barva je v naravi lahko tudi nekoliko drugačna od tistih na sliki, glede na barvo svetlobe pod katero so te narejene.

Specifikacija:

  • Prevleka blazine: 100% organski bombaž, z zadrgo na dnu.
  • Prevleka notranje blazine: 100% organski bombaž, z vrvico.
  • Polnilo: luščine ajdovih semen.

Roža Življenja je simbol Svete geometrije, ki vsebuje osnovo za vso kreacijo. Je vizualizacija medsebojne povezanosti vsega živega in življenja samega. Sredinski krog predstavlja Enost, en Vir, iz katerega je nastalo vse kar obstaja. Roža Življenja v sebi vsebuje tudi druge simbole Svete geometrije, kakor tudi nekatere druge oblike. Tako lahko v njej najdemo simbole Seme Življenja, Sadež Življenja, Drevo Življenja, DNK vijačnico, Vesico Pisces, Metatronovo kocko …

Roža Življenja je starodavni simbol. Najdemo ga v več kulturah, po vsem svetu. V starodavnih rokopisih, templjih, sinagogah in v umetniških upodobitvah. Ena starejših najdenih upodobitev Rože Življenja se nahaja v Ozirisovem templju v Egiptu. Zanimivo je, da v skalnati steber ni bila vklesana, temveč vžgana z železovim oksidom, imenovanim rdeči oker.

Če meditiramo na ta simbol, ga nosimo na sebi ali če ga imamo v prostoru, je znano, da prinaša močne zdravilne učinke, saj dviguje tako našo osebno vibracijo, kot tudi vibracijo prostora.

Dodatne informacije

Barva

modra, rdeča, temno rdeča, zelena, zlato rumena, oranžna, vijolična

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.