Šamanske ceremonije in individualne obravnave

Pred sedemindvajsetimi leti sem se začel ukvarjati z bioenergijo ter tudi v praksi uspešno preizkusil moč zdravljenja z njo. Pri tem sem si pomagal z radiestezijo, ki sem jo uporabljal tudi povsem samostojno. Z leti sem ugotovil, da ima zdravljenje z bioenergijo, poleg svojih pozitivnih učinkov, tudi zelo negativnega. Ta se odraža predvsem na zdravju bioenergetika. Bioenergetik namreč zdravi z energijami, ki jih dobiva od Matere Zemlje in Očeta Vesolja ter z njimi zdravi kliente, pri tem pa vse “bolezni” prevzame nase. Kako se potem to odraža na energetskem in ostalih telesih bioenergetika, je odvisno od njegove stopnje usposobljenosti in rednega “čiščenja” njegovih energij. Potem je v moje življenje, zaradi spleta okoliščin, prišel Šamanizem. Ta ravno tako zdravi na energetskem nivoju, z energijami Matere Zemlje in Očeta Vesolja, a od njih dobljene energije Šaman ne zadržuje v sebi, temveč jih “le” neposredno prevaja h klientu in tako tudi “bolezni” ne prevzema nase in jih kot energije vrača nazaj k viru.

Šamanizem je najstarejša duhovna praksa na svetu, ki uporablja vrsto praktičnih tehnik. Šamani, ki so tako pomagali preživeti ljudem po vseh kontinentih, so vse od starih časov uporabljali enake tehnike in to kljub temu, da takrat niso imeli nobenih stikov med seboj. Šamanizem ni religija. Nima nobenih dogem, organizacije, svetih knjig, voditeljev in ustanoviteljev. Poimenovanje Šaman izvira iz sibirskega plemena Tribus in pomeni tistega, ki vidi v temi. Prav tako pomeni tistega, ki zdravi in dela z duhovi.

Eden ključnih obredov, ki jih jaz kot Šaman, izvajam, je šamanski obred iz Srca. Izvajam tudi obrede energetskega čiščenja prostorov, tako notranjih kot zunanjih, in obrede za energetsko zaščito le-teh, po dogovoru tudi obrede ob rojstvu novorojenčka, ob porokah ter obrede ob prehajanju Duš za umirajočega in za žalujoče. To so zelo pomembni iniciacijski obredi, ki zaznamujejo ključne prehode v človekovem življenju, kot je na primer prehod osebe iz otroštva v odraslo dobo.

Šamani vemo, da bolezen nima zgolj fizične pojavnosti, temveč obstaja tudi na emocionalni in mentalni ravni. Vemo tudi, da ima vse na tem svetu svojo Dušo. To velja tudi za vse dele našega telesa. Ob travmah te Duše izgubijo svoje delčke, kar se na fizičnem telesu izrazi kot bolezen. Pri šamanskem obredu iz Srca delujemo na ravni Duše. V tem obredu so združeni Srce, Energije in Duhovni Vodniki. Pri njegovem izvajanju neposredno sodelujem z Duhovnimi pomočniki, naslavljam duhovni vidik bolezni in izvajam vračanje vaše Živali moči, brisanje zapisov energetskega telesa, ki so se ustvarili v preteklosti, odstranjujem energetske blokade, izvajam  ekstrakcije, odstranjevanje entitet, vračanje delčkov Duše, psihopomp (spremljanje tavajočih Duš nedavno umrlih na drugi svet) ipd. Pri tem, kakor tudi pri vseh drugih obredih, nikoli ne uporabljam psihoaktivnih substanc, da bi tako dosegal spremenjeno stanje zavesti. Uporabljam pa različne šamanske pripomočke, kot so žajbelj, peresa, ropotuljica, boben in glas.

Trajanje šamanskega obreda iz Srca je skoraj nemogoče časovno opredeliti. Skupaj s pogovorom s klientom pred in po obredu ter z upoštevanjem, da je velikokrat potrebno izvesti prav vse postopke, ta obred lahko traja tudi do tri ure.

Glede oblike, časa in lokacije posameznega obreda me, prosim, kontaktirajte na moj elektronski naslov bojan@srcni-ogenj.si.

Prispevek za izvedeni obred se nakazuje na:

Naslov: Društvo za prebujanje višje zavesti Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, 1294 Višnja Gora
TRR: SI56 0202 2026 3341 477
Banka: Nova Ljubljanska Banka d.d., Trg Republike 2, 1000 Ljubljana
SWIFT/BIC koda: LJBASI22
Namen plačila: navedite svoje ime in datum obreda
Koda namena: OTHR
Referenca: SI99

Znesek prispevka:

  • individualni Šamanski obred iz Srca          99,00 EUR
  • Šamanski obred iz Srca na daljavo             66,00 EUR
  • srečanje z Dušo v Srcu na daljavo               33,00 EUR
  • Energijsko čiščenje in zaščita prostorov
    (odvisno od števila in velikosti)                  od 99,00 EUR naprej
  • ostali obredi                                                    po dogovoru

 

Šaman don Peso … Bojan

A’ho
Mitakuye Oyasin
Vsi Smo Eno