Realnost in 5D

REALNOST

Ko omenjamo realnost, običajno mislimo na vse kar je okoli nas. Mislimo na okolje v katerem živimo, na osebe s katerimi živimo in katere vsakodnevno, občasno ali pa povsem nenačrtovano srečujemo. Mislimo tudi na vse ostale okoliščine, ki se nas neposredno ali posredno dotikajo, in celo tudi na tiste, ki sploh niso del nas, pa so vseeno del naše realnosti. Torej … služba, plača, avto, hrana, pijača, trgovine, politika, ekonomija, ekologija … Planet Zemlja, Osončje, Mlečna cesta, Vesolje … Ljubezen, sovraštvo, strah, nezaupanje, moč … Še in še bi lahko našteval in še vedno ne bi uspel našteti vseh “delčkov” te realnosti.

Ali bi se lahko strinjali, da je naša trenutna realnost, torej tista v kateri trenutno živimo, pravzaprav slika? Sicer zelo kompleksna in zelo sofisticirana, vendar vseeno slika. Slika, ki v popolnosti prikazuje to realnost. In kaj se zgodi, ko v katerem koli trenutku, nekdo ali nekaj spremeni svoje obnašanje, svojo pojavo, svojo barvo, vonj, lokacijo, ceno, stanje …? Spremeni se tudi prej omenjena slika. In pred seboj imamo novo sliko. Novo realnost.

Koliko dejavnikov naše realnosti pravzaprav označuje oziroma je vsebovanih v tej sliki? Tu se verjetno strinjate, če bom napisal nešteto. Že samo ljudi na tem planetu je osem milijard, da ne štejemo vse ostale kreacije v Naravi, torej na Materi Zemlji, in v Vesolju. Kje pa so še vse ostale okoliščine v katerih živimo, in ki jih kreiramo bodisi sami ali pa nam jih kreirajo drugi? Torej lahko zapišem, da je teh slik, ki prikazujejo našo trenutno realnost, tudi nešteto! In so vse že “naslikane” ter potrpežljivo čakajo na spremembo, da bi se nam prikazale. In, če upoštevamo, da ima vsako zavestno bitje na našem planetu, če se omejimo samo na bližnjo okolico, svojo lastno realnost, pridemo do zares neskončno neskončnega števila teh slik. Ki se pravzaprav menjajo ves čas. In, če se nekomu zamenja njegova slika realnosti, se zamenja tudi slika vsem drugim zavestnim bitjem, ne glede na to ali smo neposredno povezani s tem bitjem. Sigurno pa smo povezani posredno. Vsi skupaj!!! In, ker je teh povezav med nami res neskončno, se naše slike realnosti menja v neskončno majhnem delčku časa. Slika za sliko? Kot v filmu, a ne? Ja. Pravzaprav je naše dojemanje realnosti enako gledanju filma, ki v eni sekundi prikazuje neskončno število slik, katere pa vse skupaj ustvarjajo svet v katerem živimo. Našo Realnost.

VPLIV MANIFESTACIJ NA REALNOST

Vsi ste že verjetno slišali, da lahko nekaj manifestiramo tako, da ustvarimo namero ali si preprosto želimo. To storimo ali iz razuma ali pa iz Srca. Le na kratko. Ko nekaj manifestiramo iz razuma, zmeraj ustvarimo dvojnost. Ko si na primer želimo dežja, bomo na nekem drugem prostoru ustvarili sušo. Ali pa bomo na primer dobili toliko dežja, da bodo poplave. Razum deluje pač tako, da pri manifestiranju iz njega obvezno ustvarimo dvojnost. Seveda ne zadošča vedno, da samo manifestiramo, si nekaj zaželimo, in se to tudi ustvari. Za to je potrebno tudi nekaj t. i. tehnike in pa izkušenj, toda o tem ob kakšni drugi priliki. Nasprotje od manifestacij iz razuma so manifestacije iz Srca. Seveda je tudi za to ustvarjanje potrebna določena “tehnika” in pa izkušnje, vendar s to manifestacijo ustvarjamo le tisto, kar je v naše najvišje dobro. Na ta način si ne bomo uspeli ustvariti gradove, bajeslovna bogastva, drage avtomobile … Srce, oziroma Vesolje, na katerega se pri teh manifestacijah obračamo, nam bo dalo natančno tisto, kar potrebujemo in v natančno takšni “količini ter barvi”, ki nam bo najbolje pomagala rešiti naš “problem”.

Zakaj pišem o manifestacijah? Iz preprostega razloga. Slišali ste verjetno že za rek “pazi kaj si želiš, ker se to lahko tudi uresniči”? Ja. Res je. Živimo v takšnem času, ko se naše in tudi vse ostale vibracije, zelo dvigujejo. Želimo si miru na našem planetu. Želimo si, da bi ljudje spoštovali Mati Zemljo, vse njene prebivalce in vso božjo kreacijo. Želimo si pravično ekonomijo, boljši šolski in zdravstveni sistem, želimo si poštene voditelje … želimo si Ljubezni. Pa ne katerekoli ljubezni. Želimo si, da bi na tem svetu prevladala čista, nesebična in brezpogojna Ljubezen.

In ko si nekaj takega zares želimo, si to tudi manifestiramo. In če je to nekaj, kar je v splošno dobro za vso božjo kreacijo, potem smo to sigurno manifestirali iz Srca. Razum ni sposoben takšnih želja. In kaj se zgodi, ko se nam kaj takšnega tudi zares uresniči? Spremeni se naša realnost. In pa tudi vse ostale neštete realnosti vseh ostalih neštetih zavestnih bitij. Torej, če dam primer, katerega mi verjetno ne boste “zamerili”, vsi bomo živeli v miru in Ljubezni. Razpolagali bomo s toliko plačilnimi sredstvi, kolikor jih zares tudi potrebujemo. Imeli bomo toliko hrane in pijače, kolikor je naše telo potrebuje. Imeli bomo torej vse v mejah potrebnega. Nič več in pa tudi nič manj. In kako bi se ta naša nova realnost skladala z realnostmi naših bližnjih, prijateljev, sosedov, znancev … vse ostale kreacije?

Verjetno se strinjate, da nimamo vsa zavestna bitja na Materi Zemlji istih Srčnih želja? Kako potem razložiti, da si pa vseeno lahko vsakdo manifestira svojo realnost? Za to je potrebno uporabiti teorijo kvantne fizike. In sicer … zelo na preprosto 🙂 … vse kar obstaja, lahko v istem času obstaja v nešteto drugih, torej različnih realnostih. Ko si boste vi zaželeli za vas nujno potrebne nove strehe za hišo, vaš partner ali partnerka pa za njega ali njo prav tako nujno obnovo kopalnice, se bosta ti dve realnosti “razdelili”. Še vedno boste živeli skupaj. V obeh realnostih. Le, da bo v eni vaša hiša imela novo streho in staro kopalnico, v drugi pa obratno. Nobeden od vaju te delitve realnosti ne bo niti opazil. Se še spomnite kaj sem napisal? Slike realnosti se v sekundi zamenjajo neštetokrat in pri tej hitrosti ni mogoče opaziti takšnih sprememb. Včasih se nam sicer zazdi, da smo nekaj že videli, tako imenovani “deja vu”, pa že naslednjo sekundo ne mislimo več na to, ker nam je vse tako kot mora biti.

V tem zelo turbulentnem času, polnem sprememb in dogajanj, izzivov in priložnosti, se nam bo včasih zazdelo, da pač ne moremo ZA SEBE želeti nečesa, kar ni skladno z željami drugih … svojih partnerjev, prijateljev, skupnosti … da ne bi slučajno koga prizadeli ali prikrajšali s SVOJIMI željami. Če ste razumeli, kaj sem vam poskušal razložiti, se vam potem ni potrebno sramovati ali bati svojih želja in svojih manifestacij. Kajti le tako boste dosegli tisti cilj, ki ste si ga zadali še preden ste se inkarnirali v to fizično telo. Zapomnite si, da je vsaka pot prava, če je pot Srca.

Z Ljubeznijo in Svetlobo,
Bojan

Napisano z neprecenljivo pomočjo moje Duše dvojčice MeritAmun – Maje in Šamana don Pesa