Osebne obravnave ozaveščanja in odpravljanja blokad

Od nekdaj, še kot otrok, sem velikokrat opazovala svoje misli, svoja drobna dejanja, reakcije, svoje občutke ter čutenja in jih analizirala iz razloga, da bi razumela sebe, svoje delovanje, svoje odnose z ljudmi in do stvari. Zanimalo me je notranje dogajanje. Tisto, ki je očem skrito, a ga vidi in čuti Srce.

Na eni izmed mojih prelomnic življenja izpred dvanajstih let, ko se mi je zlomilo Srce, so se moje opazovanje, brskanje po sebi in način soočanja z bolečinami ter težkimi izkušnjami poglobili. Prešli so na višjo raven. Vso dogajanje sem poskušala videti in razumeti z višje perspektive, ker sem vedela, da za vsako izkušnjo tiči razlog. Tudi ko ga ne poznamo in ga nismo sposobni videti ali razumeti. In tako se je začela moja poglobljena pot vase.

Postala sem še bolj predan “notranji” popotnik in raziskovalec ter zavesten opazovalec svojega življenja ob pomoči različne literature, duhovnih delavnic in energijskih terapij. Vse to z razlogom, da se ponovno spomnim kakšen je tisti pravi namen zaradi katerega sem vstopila v to telo. Ob vsem tem proučevanju sem spoznala, da je moj pravi namen Pot sama. A konec koncev sem se na svoji Poti naučila izjemno veliko najrazličnejših stvari o fizičnem, eteričnem, mentalnem in emocionalnem delu svoje biti ter ostrila svojo intuicijo in čutenje drugih ljudi.

Bolj kot sem se prepuščala življenju, da me vodi po Poti, kot sem si jo zadala kot Duša, in bolj kot sem zaupala ter dojemala, da nisem jaz tista, ki bo z logičnimi koraki stopala po tej Poti, bolj so me življenje, Vesolje, moji vodniki in moj višji Jaz usmerjali ter z drobnimi koraki pripravljali, da te svoje bogate izkušnje in znanja delim ter s tem pomagam tudi drugim,

  • ki raziskujejo in iščejo v svojem življenju odgovore na tisoče vprašanj, katera se pojavijo na poti raziskovanja sebe,
  • ko se zapletejo v odnose, v svoje ponavljajoče in za njih moteče vedenje,
  • ko se zapletejo sami vase, padejo v svoje brezno in ne najdejo izhoda,
  • ko so na razpotju številnih poti, pa preprosto ne vedo ter ne čutijo katera je zanje “prava”,
  • ter imajo občutek nemoči, manjvrednosti, ne-kontrole, občutek žrtve, zapuščenosti, osamljenosti …

Bistvene stvari, ki sem jih uspela izluščiti iz svojega večnega raziskovanja ter zavestnega opazovanja življenja, so sledeče. Naši vzorci obnašanja, programi, prepričanja, omejujoče misli ter travme, torej zastale energije, po katerih delujemo iz nezavednega dela sebe, neposredno vplivajo na naše življenje, na našo realnost, v kateri živimo, vplivajo na način ter kvaliteto življenja. Zato jih je nujno ozavestiti, saj nas ovirajo pri doseganju naših najvišjih potencialov. Ko ljudem pomagam ozavestiti te zastale energije, katere so vzrok za energijsko nepretočnost in posledično za težave, s katerimi se srečujejo, v končni fazi tudi za fizične bolezni, in s pomočjo meditacije, z ozaveščanjem drugačne perspektive ali že samo z energijsko podporo pomagam, da te energije stečejo skozi telo in se izluščijo iz telesa. Tako lahko sčasoma sami postanejo budni in zavestni opazovalci sebe, svojega življenja, svojih reakcij, občutkov, čustev ter misli in si z naučenim pomagajo reševati ter pluti preko novih izzivov, ki pridejo na njihovo pot.

Kako srečanje poteka?

S pomočjo svojih in vaših duhovnih vodnikov  ter s pomočjo vašega višjega Jaza preko meditacije, uvidov in intuicije zelo hitro vidim in začutim kaj so ključne stvari, ki jih je potrebno ozavestiti oz. kaj je tisto, kar v tem trenutku najbolj zavira pretok vaše energije. Ko se uredijo te blokade, greva naprej, globlje. V končni fazi vam pomagam, da postanete zavesten opazovalec svojega življenja in tako sami začnete ozaveščati svoje omejujoče misli, svoje vzorce obnašanja, prepričanja. Tako greste lahko čez nekaj časa sami v svoje globine in se spomnite, da vas vaše telo in vaši vodniki vodijo do ozdravljenja ran, bolečin … da se spomnite, da v sebi nosite vse rešitve, vse informacije.

Hvaležna sem, da lahko s potjo lastnega dolgoletnega ozaveščanja in brskanja po svojih globinah, zdaj pomagam mnogim, ki so se pripravljeni vzpenjati po lestvi svoje osebne in duhovne rasti, ter tako služim človeštvu na način, kot sem se odločila že davno tega, na nivoju Duše.

 

Srečanje traja cca. 3 do 3,5 ure.
Izmenjava za posamezno srečanje je 55 eur.

 

Izmenjavo nakažete na:

Naslov: Društvo za prebujanje višje zavesti Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, 1294 Višnja Gora
TRR: SI56 0202 2026 3341 477
Banka: Nova Ljubljanska Banka d.d., Trg Republike 2, 1000 Ljubljana
SWIFT/BIC koda: LJBASI22
Namen plačila: navedite svoje ime in datum srečanja
Koda namena: OTHR
Referenca: SI99

 

Pozdrav iz Srca,
Maja