Zvočna Meditacija in priprava na lunin mrk

♡ Tudi tebi postaja čedalje težje umiriti um in globoko sprostiti telo? Ali pa si samo želiš globoke sprostitve od “ponorelega” sveta…Želiš odplavati nekam, kjer začutiš svoje bistvo, svoj mir, svojo energijo, kjer samo si…in je to dovolj…?

🔔Vsak delček tvojega čudežnega telesa, ima svojo naravno vibracijo, ki v osnovi deluje harmonično. Tudi vsaka misel nosi informacijo v obliki vibracije, ki jo tvoje telo direktno zaznava. Če so tvoje misli večino časa radostne, mirne, se počutiš dobro. Če pa so tvoje misli dalj časa polne stresnih situacij, tvoje telo nima možnosti da bi se postavilo nazaj v ravnovesje. Stres tvoj naravni pretok energije prekine in vibracija postane razglašena, kot glasbeni inštrument katerega dolgo ne igramo.

♫ Redna zvočna terapija bo tvoje telo zopet postavila v ravnovesje in spomnila tvoje celice kako zopet delovati harmonično. Trenutno se v Ameriki te vrste terapij vpisuje v nove učbenike za medicino pod poglavjem zdravljenja kroničnih bolečin. Najnovejše raziskave pa so pokazale, da je ena najmočnejših in najbolj efektivnih tehnik pri odpravljanju stresa, ankcioznosti, izčrpanosti, nespečnosti in odpravljanju kroničnih bolečin. Poleg tega tudi krepi notranje organe, obnavlja in razstruplja telo, še posebno hitro in učinkovito pa deluje pri umiritvi uma in odpravljanju čustvenih in duševnih blokad. Terapevtski inštrumenti so naravnani na posebne zdravilne in harmonične frekvence, ki prodrejo globoko v telo, vse do celičnega nivoja.

😍Nekateri obiskovalci pravijo da odpotujejo v tiste prostore sebe kjer že dolgo nisi bili, njihovo telo pa vibrira še dolgo po končani terapiji. Še nekaj dni zelo dobro spijo, imajo več energije in fokusa. Večina pa pravi da jim nobena druga praksa ne utiša uma tako kot zvočna terapija. Ravno prav za dvig osebne energije za začetek novega tedna.

☼︎ Torej…si želiš obiskati prostor miru znotraj sebe, kjer je dovolj da samo si?

❈ Kdaj: 15.5. ob 19:00 – 20:30. To je dan pred polno luno in njenim mrkom, ki bo v Škorpijonu. To pomeni globoke spremembe, ki pa ne bodo lahke, zato poskrbite, da ste na to pripravljeni.  Ker pa bodo na udaru ravno odnosi, se na to podporo ne zanašajte 100% in poskusite to podporo in moč najti v sebi, skozi prakse, vadbe, rituale, naravo, predvsem pa s povezavo s svojo izvorno energijo. Zvok je eden izmed takšnih procesov, ki te popelje na potovanje k izvornemu…Je čas ko bomo lahko skozi bolečino našli v sebi tisto pravo moč in resničnost zato se tega veselite in ne ustrašite, kajti preko te izkušnje lahko spoznamo veliko modrosti za prihodnost, ki nas čaka.

❈ Prispevek: 15€

❈Lokacija: Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, 1294 Višnja Gora

❈ S seboj prinesi joga podlogo, blazino za pod glavo, udobna oblačila in steklenico vode za dehidracijo

✌︎ Če začutiš da je to nekaj zate se prijavi na mail: kreativneinzvocneterapije@gmail.com ali pokliči na 069 732 383

ᴢᴀ ᴋᴏɢᴀ ᴛᴀ ᴅᴏɢᴏᴅᴇᴋ ɴɪ ᴘʀɪᴍᴇʀᴇɴ?
Ker so določene tehnike ki jih bomo izvajali močne in ker vibracije terapevtskih inštrumentov prodrejo globoko v telo in podzavest za nekatere ljudi in njihova stanja ta vrsta terapije ni primerna.
~ če imaš težjo obliko duševne bolezni in jemlješ zdravila kot so antidepresivi
~ če imaš srednje težko obliko duševne bolezni se o tej vrsti terapije predhodno posvetuj s svojim zdravnikom in psihiatrom/psihologom
~ če imaš epilepsijo, parkinsonovo bolezen, resnejše težave s srcem in ožiljem
~ če imaš srčni vzpodbujevalnik
~če imaš v telesu kovinske vsadke kot so vijaki se na tisto mesto ne sme polagati terapevtske inštrumente, lahko pa se izvaja terapija na drugih delih in okoli telesa

ᴢᴠᴏčɴᴏ ᴛᴇʀᴀᴘɪᴊᴏ ʙᴏᴍ ᴠᴏᴅɪʟᴀ
Tanja Kovačič – kreativna in zvočna psihoterapevtka. Od malega me vznemirjajo kreativnost, potovanja in raziskovanja človekove narave. Tako me je pot že zgodaj vodila v tujino, od Italije, Amerike in nazadnje Avstralije, kjer sem svoje strasti združila v študiju kreativne psihoterapije in zvočne terapije na Ikon Institute of Australia in Academy of sound healing international. Po 15-ih letih sem zopet na domačih tleh, kjer skozi kreativen pristop in s pomočjo zvočnih vibracij, ljudem pomagam pri uravnavanju stresa, premagovanju strahov in ponovnem odkrivanju osebne moči. Skupinsko in individualno delo opravljam na različnih lokacijah po Sloveniji in online.

Iz srca ♡,
Tanja Kovačič

𝓒𝓻𝓮𝓪𝓽𝓲𝓷𝓰 ~ 𝓥𝓲𝓫𝓻𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷
Kreativne in zvočne terapije
Tel. 069 732 383

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.