ZVOČNA KOPEL z gongi in tibetanskimi skledicami

Dobrodošli, da se nam pridružite na Zvočni kopeli, kjer se bomo tokrat globoko sprostili in zdravili v globinah svoje biti ob Svetem zvoku GONGOV ter TIBETANSKIH SKLEDIC.

 

Tokrat nas bosta razvajala kar dva mojstra Zvoka. BIRMAN Shrestha, ki prihaja iz Nepala, bo igral na gonge, ERVIN Abram pa na tibetanske skledice.

Prvič se bomo prepuščali blagodejnim vibracijam Zvoka na prostem. Magičen ambient in zdravilne energije nas zagotovo ne bodo pustile ravnodušnih.

 

Deležni pa boste tudi delno individualne obravnave, saj Ervin ves čas zvočne kopeli polaga skledice tudi na telesa udeležencev.

 

Birman Shrestha prihaja iz Nepala, iz mesta Katmandu. Trenutno pa z družino živi v Sloveniji, v okolici Prebolda. Po duši je umetnik, kar pa je še bolj vredno poudariti je to, da je izredno srčen človek, v celoti predan svojemu poslanstvu.

 

In še nekaj o Zvočni kopeli s tibetanskimi skledami:

Izvedel jo bo Ervin Abram (Energetski Atelje), ki ima izjemen občutek za zdravilni zvok. Že več tisočletij nazaj so tibetanski menihi s pomočjo medeninastih skled meditirali in izvajali molitve. Uporaba skled se je ohranila in razširila, saj je bil ugotovljen njihov zdravilni učinek. Zvočna masaža, sestavljena iz različnih nadtonov in podtonov, ki jih ustvarjajo udarci malete ter drsenje s palico po robu skled, blagodejno vpliva na sproščanje, ravnovesje, umirjanje in regeneracijo ne samo telesa, temveč tudi duha.

 

***

 

Dogodek se bo odvijal na prostem v čudoviti naravi, na naslovu Društva Srčni Ogenj: Cesta Dolenjskega odreda 19 a, 1294 Višnja Gora.

Pričeli bomo torej v soboto 03. 06. ob 16. uri in končali predvidoma ob 19:00.

 

***

 

Prispevek za dogodek je 25 eur in se ga poravna ob prihodu.

 

Hvaležni smo za vsak prispevek, ki nam omogoča, da lahko organiziramo takšne in podobne dogodke, s katerimi ustvarjamo zdravilne energije za celotno človeštvo in dvigamo vibracijo kolektivne zavesti.

 

V kolikor se nam želite pridružiti, nam pošljite prijavo preko spodnjega obrazca in prejeli boste prijavni e-mail z vsemi podatki o dogodku.

Prijave so obvezne.

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.