ZVOČNA KOPEL s tibetanskimi skledicami

Dobrodošli, da se nam pridružite na Zvočni kopeli v naravnem ambientu, kjer se bomo globoko sprostili ob Svetem Zvoku tibetanskih skledic.

Prepustili se bomo blagodejnim in zdravilnim vibracijam tibetanskih skledic (pod taktirko Ervina), deležni pa boste tudi delno individualne obravnave, saj Ervin ves čas zvočne kopeli polaga skledice (če posameznik privoli) tudi na telesa udeležencev.

Nekaj o sami Zvočni kopeli s tibetanskimi skledami:
Izvedel jo bo Ervin Abram (Energetski Atelje), ki ima izjemen občutek za zdravilni zvok. Že več tisočletij nazaj so tibetanski menihi s pomočjo medeninastih skled meditirali in izvajali molitve. Uporaba skled se je ohranila in razširila, saj je bil ugotovljen njihov zdravilni učinek. Zvočna masaža, sestavljena iz različnih nadtonov in podtonov, ki jih ustvarjajo udarci malete ter drsenje s palico po robu skled, blagodejno vpliva na sproščanje, ravnovesje, umirjanje in regeneracijo ne samo telesa, temveč tudi duha.

***

Dogodek se bo odvijal NA PROSTEM, v čudovitem naravnem ambientu, na naslovu Društva Srčni Ogenj: Cesta Dolenjskega odreda 19 a, 1294 Višnja Gora.

Pričeli bomo torej v soboto 03. 06. ob 16. uri in končali predvidoma ob 19:00.

Prispevek za dogodek je 15 eur in se ga poravna ob prihodu.
PRIJAVE (preko spodnjega obrazca) SO OBVEZNE.

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.