Šamanizem Srčnega Ognja – Sklop osmih delavnic (2. skupina)

SKUPINA JE POLNA!!! PRIJAVE NISO VEČ MOŽNE!!!

***

Nekoč smo vsi vedeli kdo so Šamani, s čem se ukvarjajo in kako nam lahko pomagajo. Vedeli smo kako so povezani z Naravo, z Duhovi in Energijami. Potem je prišel čas pozabe.

Danes se nam zdi, da vse to lahko izvemo in spoznamo s pomočjo interneta.

Pa je to res? Ali res lahko prav vse skrivnosti Šamanov najdemo na internetu?

Veliko tega znanja in izkušenj je skrito našim očem in razumu. In veliko tega nam lahko izroči le sam Šaman. Ali bi si upali izvedeti in izkusiti nekaj tega znanja ter pridobiti takšne izkušnje? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem ste z namenom prebrali ta tekst.

A’ho
Mitakuye Oyasin
Šaman don Peso … Bojan

Zaradi izjemnega zanimanja bo Društvo Srčni Ogenj, v času od 15. oktobra 2022 pa do 6. maja. 2023, organiziralo še 2. skupino sklopa OSMIH ENODNEVNIH DELAVNIC, ki jih vodi Bojan, Šaman don Peso. Delavnice bodo potekale vsake štiri tedne, ob sobotah, v prostorih Društva, v Višnji Gori, med 9. in 17. uro.

https://goo.gl/mapa/DrustvoSrcniOgenj

Seznam delavnic s kratkimi opisi

  1. Uvod v Šamanizem (15. oktober 2022)

Na tej delavnici boste izvedeli nekaj o Šamanizmu, njegovem izvoru, razširjenosti in poslanstvu. Govorili bomo tudi o Šamanskih ceremonijah, obredih in zdravljenjih ter Šamanskih postopkih in orodjih, ki jih Šamani uporabljajo pri tem. Ob teoriji, ki bo predstavljena, bo tudi nekaj praktičnih prikazov in vaj.

  1. Šamansko potovanje (12. november 2022)

Sledilo bo podrobno seznanjanje s Šamanskim potovanjem. Izvedeli boste vse o krajih, kamor Šamani potujejo in o tem kako lahko s seboj popeljejo tudi druge osebe. Izvedli bomo nekaj praktičnih prikazov in vaj. Potovali boste v še neznane svetove s pomočjo Šamana in vaše lastne intuicije.

  1. Kristali in Iniciacija ter Šamansko zdravljenje (10. december 2022)

Tokrat bomo govorili o kristalih, ki jih uporabljajo Šamani oziroma kristalih, ki se splošno uporabljajo pri delu z Energijami in povezavami z drugimi Realnostmi. Izvedli bomo Posvetitev oziroma Iniciacijo kristalov. Nadalje bomo izvedeli katere postopke Šamani izvajajo pri zdravljenju. Podrobneje se bomo zadržali pri opisih začetka zdravljenja oziroma terapije. Ob tem bodo tudi praktični prikazi ter vaje.

  1. Čiščenje čaker in energij (7. januar 2023)

Na tej delavnici se boste od priprav na terapijo in samega začetka premaknili naprej na čiščenje ter balansiranje čaker in na odkrivanje ter odstranjevanje nam tujih oziroma nam škodljivih energij. Izvedeli boste nekaj o čakrah, o življenjski energiji, ki se pretaka skozi njih, o njihovi vlogi pri Karmi ter njihovem pravilnem balansiranju. Govorili bomo tudi o energijah, kaj so to za nas škodljive energije ter razložili kako se jih odstranjuje. Vsemu povedanemu bodo sledili tudi praktični prikazi in vaje.

  1. Entitete in vračanje Duše oziroma njenih delčkov (4. februar 2023)

Govorili bomo o tem kaj so Entitete in kakšne Entitete poznamo. Izvedeli boste kako jih najti, prepoznati in odstraniti. Govorili bomo tudi o nujni povezavi med odstranjevanjem Entitet in Vračanjem delčkov Duše. Teoriji bodo sledili tudi praktični prikazi in vaje.

  1. Energetski centri, Elementi štirih strani, Avra (4. marec 2023)

Tukaj bomo začeli z drugim delom Šamanske terapije, ki ji lahko rečemo tudi Energijski del. Kako zaključiti seanso zdravljenja in kako v Šamanski način vključiti tudi druge metode. Vse to boste, po predhodnem praktičnem prikazu, poizkusili tudi sami.

  1. Samozdravljenje, zdravljenje na daljavo in skupinsko zdravljenje (1. april 2023)

Na tej delavnici se boste naučili kako izvajati samozdravljenje in zdravljenje na daljavo. Po predhodnem praktičnem prikazu bodo sledile vaje, s katerimi boste to preizkusili tudi sami. Izvedli bomo tudi skupinsko zdravljenje na daljavo, osebe, ki ni poleg nas.

  1. Bobnanje, Psihopomp in Šamanska Iniciacija (6. maj 2023)

Za konec bomo govorili o bobnih. Spoznali boste kakšne Šamanske bobne poznamo, iz česa so narejeni, kako jih okrasimo in pobarvamo ter kako na njih igramo. Govorili bomo o Psihopompu, njegovem namenu in izvedbi. Na koncu se bomo tudi dogovorili o datumu in načinu izvedbe obreda Iniciacije oziroma Posvetitve v Šamane za vse tiste udeležence, ki bodo imeli opravljenih vseh osem delavnic, torej celoten sklop.

Udeležba na posamezni delavnici NI pogojena z udeležbo na predhodnih delavnicah. Iniciacijo oziroma Posvetitev pa prejmejo tisti, ki se bodo udeležili celotnega sklopa delavnic.

Izmenjava za vsako posamezno delavnico je 55 evrov. Razpisanih je le DESET MEST. Da bi si zagotovili svoje mesto, je potrebno ob prejemu prijavnega mejla plačati akontacijo v višini 20 evrov. Preostanek poravnate ob prihodu na delavnico.

Podatki za nakazilo akontacije:

TRR: SI56 0202 2026 3341 477 (NLB, d.d.)
SWIFT/BIC koda: LJBASI2X
Naslov: Društvo Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19 a, 1294 Višnja Gora
Namen: Šamanska delavnica št. __
Referenca: SI 99

ali PayPal račun:

https://www.paypal.me/SrcniOgenj/21,07

Tisti, ki ste od daleč, lahko pri nas tudi prespite, in sicer v Studiu, na napihljivih blazinah. Na voljo vam bo čajna kuhinja in wc s tušem. Prosimo, če se za to možnost odločite in nam sporočite čim prej, ker je prostor omejen. Prispevek za prenočitev je 10 eur.

V kolikor se želite udeležiti katere od šamanskih delavnic, nam svojo prijavo pošljite preko spodnjega obrazca.  Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne.

 

Pozdrav iz Srca,
Ekipa Srčnega Ognja

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.