Razgaljeno Srce – SKUPINA

Življenje je čudovito, je darilo, a je na trenutke tudi težko, neprijetno, naporno, še posebej v teh časih globoke transformacije, evolucije človeštva in s tem tudi evolucije vsakega posameznika.

In prav zato je še toliko bolj pomembno, da se združeni podpiramo in držimo prostor drug drugemu za procese, ki jih doživljamo, prostor, da izrazimo svojo bolečino, prostor, kjer smo slišani in podprti v vsem, kar doživljamo. Svoje notranje procese doživljamo vsi, vsak na svoj način, a se o tem ne govori pogosto.

Ker instant rešitve ni in je vse to dolgotrajen proces, se nam lahko pridružiš v skupini oz. SKUPNOSTI, katera zajema:

 • enkrat tedensko ZOOM srečanja v živo, ob SREDAH ob 20:30 (kjer delim svoje znanje, izkušnje, spoznanja; vodim meditacije, odgovarjam na vprašanja tudi o vaših konkretnih situacijah …), –> na e-naslov kasneje prejmeš tudi POSNETEK
 • nekajkrat mesečno posnetki krajših meditacij, ki ti jih pošljem na e-naslov
 • vsaj enkrat tedensko krajši posnetek s sporočilom oz. opomnikom, ki ga prejmem za skupino od svojih vodnikov
 • druženje in podporo v zaprti FB skupini

Namen te skupnosti je, da na ta način podprem in pomagam čim širšemu krogu ljudi. Teorije imamo vsi zadosti, zato je moj poudarek na bogatih učenjih, ki sem jih nabrala preko lastnih izkušenj. Z vami med drugim delim tudi kako sem sama šla skozi svoje najtemnejše rove, da tako pogledamo kaj deluje v praksi, ne le v teoriji.

Naučiti se moramo živeti na nov način, saj stari ne deluje več. Živimo v času močnih transformacij, ko vse, kar nam ne služi več, prihaja na površje, kar pa običajno ni prijeten proces. Sama iz lastne izkušnje zelo dobro vem kaj v takem procesu pomeni imeti ob sebi podporo, ne le kratkoročno, temveč ves čas. Zato je namen te skupine, da:

 • držim prostor vašim procesom,
 • se naučimo pogledati stvari/situacije z višje perspektive,
 • se naučimo v vsakem trenutku priti do zavedanja “širše slike”,
 • postopoma ugotovimo kdo oz. kaj sploh smo in kako delujejo energije (čustva, občutki) v našem telesu, kako vplivajo na telo,
 • ozavestimo kako pomembno je biti zavesten opazovalec sebe,
 • ozavestimo kako se v nas (našem telesu) odvija proces dviga zavesti,
 • najdeš navdih in oporo na tvoji poti pri iskanju sebe

in še mnogo drugih stvari.

V ZOOM srečanjih v živo gremo globoko, široko in predvsem iskreno tudi v teme, ki so velikokrat “tabu”, saj običajno ljudje o njih ne želijo govoriti, ker so občutljive in velikokrat intimne v samem doživljanju.

Če začutiš, da bi se pridružil/-a skupini oz. skupnosti, si zelo dobrodošel/-a, da v njej najdeš svoje mesto. Skupnost je izjemna podpora, da nežno odpremo svoja srca in zaživimo življenje v polnosti, odprti za prejemanje, brez ovir in iskreno ter odprtih rok sežemo po vseh darovih, ki jih ima Vesolje pripravljene za nas.

PRIJAVA velja za en mesec, prijaviti pa se je potrebno do zadnjega dne v mesecu za prihodnji mesec.

Mesečni prispevek: 33 €

Skupino lahko kadarkoli zapustiš in se vanjo tudi ponovno vrneš.

Veselim se našega skupnega popotovanja in raziskovanja naših globin, ki so bile dolgo nedotaknjene. A živimo v času, ko se na tak ali drugačen način te globine prebujajo kot vulkani potlačenih energij, skritih v naši podzavesti.

Objem, Maja Klančnik

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.