Predstavitev Društva Srčni Ogenj + mini delavnica sproščanja

Na pobudo Turističnega društva Višnja Gora bomo v petek, 26. avgusta, imeli Predstavitev Društva Srčni Ogenj s kratko delavnico na temo sproščanja.

Dogodek je namenjen vsem, ki vas zanima kdo smo in s čim se v našem društvu ukvarjamo.

Kaj lahko na dogodku pričakujete?

  • Na začetku bomo na kratko predstavili delovanje Društva.
  • Nato bomo nekaj besed namenili tematiki z naslovom “Iskanje odgovora KDO SEM JAZ”.
  • Nadaljevali bomo z zavestnim umirjanjem naših teles in misli, pri čemer bo orodje, katerega bomo uporabili, zgolj naš dih. Zavestno dihanje bo vodila Maja, ki je tudi učiteljica joge. S to vajo se bomo čisto na rahlo dotaknili in tudi izkusili kako lahko zavesten dih vpliva na počutje in občutenje našega fizičnega telesa.
  • Za tem bosta Maja in Bojan predstavila področja in aktivnosti, ki jih izvajata v Društvu ter kakšna znanja delita z ljudmi, ki jih to zanima.

Za konec bodo sledila še vaša vprašanja, katerih upamo, da bo čim več. Maja in Bojan pa se bosta potrudila, da nanje kar najbolje odgovorita.

***

Kje? – Dogodek se bo odvijal na prijetni jasi ob gozdu, na naslovu Društva Srčni Ogenj: Cesta Dolenjskega odreda 19 a, 1294 Višnja Gora. Do cilja vas na priloženi sliki pripelje rdeča oznaka.

https://goo.gl/maps/HSnMsZJBDx6SeG6Q6

Kdaj? – Pričeli bomo torej v petek 26. 8. ob 18. uri in končali predvidoma ob 20:30.

Prispevek? – Prostovoljni prispevki, ki bodo namenjeni kritju stroškov Društva.

Hvaležni smo za vsak prispevek, ki nam omogoča, da lahko organiziramo takšne in podobne dogodke, s katerimi ustvarjamo zdravilne energije za celotno človeštvo in dvigamo vibracijo kolektivne zavesti.

Prijava na dogodek? – Prijave so obvezne, prijavnico pa najdete spodaj.

 

Pozdrav iz Srca,
Ekipa Srčnega Ognja

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.