Predstavitev Društva Srčni Ogenj in Zvočna kopel

Zaradi izjemnega zanimanja za ponovitev podobnega dogodka, bomo v soboto, 17. septembra, imeli Predstavitev Društva Srčni Ogenj in Zvočno kopel.

Dogodek je namenjen vsem, ki vas zanima kdo smo in s čim se v našem društvu ukvarjamo.

Kaj lahko na dogodku pričakujete?

  • Na začetku bomo na kratko predstavili delovanje Društva.
  • Nato bomo nekaj besed namenili tematiki z naslovom “Iskanje odgovora KDO SEM JAZ”.
  • Za tem bo Maja predstavila področja in aktivnosti, ki jih izvaja v Društvu. Bojan pa bo tokrat predstavil SKLOP OSMIH ŠAMANSKIH DELAVNIC. Prva se začne že 1. oktobra.
  • Po kratki pavzi bo naš prijatelj, Ervin Abram – Energetski Atelje, izvedel Zvočno kopel s tibetanskimi skledami. Že več tisočletij nazaj so tibetanski menihi s pomočjo medeninastih skled meditirali in izvajali molitve. Uporaba skled se je ohranila in razširila, saj je bil ugotovljen njihov zdravilni učinek. Zvočna masaža, sestavljena iz različnih nadtonov in podtonov, ki jih ustvarjajo udarci malete ter drsenje s palico po robu skled, blagodejno vpliva na sproščanje, ravnovesje, umirjanje in regeneracijo ne samo telesa, temveč tudi duha.

Za konec bodo sledila še vaša vprašanja, katerih upamo, da bo čim več. Maja in Bojan pa se bosta potrudila, da nanje kar najbolje odgovorita.

***

Dogodek se bo odvijal v notranjih prostorih Društva, v Studiu, na naslovu Društva Srčni Ogenj: Cesta Dolenjskega odreda 19 a, 1294 Višnja Gora. Do cilja vas na priloženi sliki pripelje rdeča oznaka.

https://goo.gl/maps/HSnMsZJBDx6SeG6Q6

Pričeli bomo torej v soboto 17. 9. ob 16. uri in končali predvidoma ob 19:30.

***

Prispevek za dogodek je 20 eur in se ga poravna ob prihodu.

Hvaležni smo za vsak prispevek, ki nam omogoča, da lahko organiziramo takšne in podobne dogodke, s katerimi ustvarjamo zdravilne energije za celotno človeštvo in dvigamo vibracijo kolektivne zavesti.

V kolikor se nam želite pridružiti, se prijavite s prijavnico spodaj. Prijave so obvezne.

 

Pozdrav iz Srca,
Ekipa Srčnega Ognja

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.