Predavanje: “Poti do notranjega miru” in Zvočna kopel

Kot obljubljeno, bomo ponovili predavanje Poti do notranjega miru, ki sva ga pripravila Maja in Bojan, sledila pa bo čarobna meditacija povezovanja z Materjo Zemljo ter Očetom Soncem. Meditacijo bo vodila Maja. V drugem delu večera se bomo prepustili še zvočni kopeli, v katero nas vsakokrat z izrednim občutkom potopi in vodi Ervin Abram.

Ker je bil prvi dogodek preprosto nabit z izjemnimi energijami, bomo torej v soboto, 3. decembra ponovno izvedli Predavanje s tematiko “Poti do notranjega miru”, s katerim želimo pomagati čim širši publiki.

Tako je predavanje namenjeno:

  • vsem, ki se šele spuščajo v raziskovanje sebe,
  • ali raziskujejo svoj notranji svet že dlje časa.

Po predavanju sledi še omenjena Zvočna kopel, ki je zagotovo eden od odličnih pripomočkov na poti reševanja omenjene tematike in iskanja svoje biti.

 

Način življenja nas velikokrat potiska v smer, ko zgubimo stik s samim seboj, ko se v nas naseli nekakšen nemir, pa ne vemo od kje ta občutek sploh izvira. Na svoji poti se zlahka izgubimo in ne vemo ne kam gremo ne kakšen je njen smisel.

To predavanje vam bo skozi teorijo in praktične vaje pomagalo poiskati načine ter orodja, s katerimi boste lahko dosegli duševni mir. Z redno prakso pa boste ta notranji mir lahko tudi obdržali. Tako se lahko spremeni vaše splošno počutje, zdravje, odnosi in veselje do življenja.

Ob koncu predavanja bodo sledila še vaša vprašanja, katerih upamo, da bo čim več. Maja in Bojan pa se bosta potrudila, da nanje kar najbolje odgovorita.

Po kratki pavzi bo naš prijatelj, Ervin Abram – Energetski Atelje, izvedel Zvočno kopel s tibetanskimi skledami. Že več tisočletij nazaj so tibetanski menihi s pomočjo medeninastih skled meditirali in izvajali molitve. Uporaba skled se je ohranila in razširila, saj je bil ugotovljen njihov zdravilni učinek. Zvočna masaža, sestavljena iz različnih nadtonov in podtonov, ki jih ustvarjajo udarci malete ter drsenje s palico po robu skled, blagodejno vpliva na sproščanje, ravnovesje, umirjanje in regeneracijo ne samo telesa, temveč tudi duha.

***

Dogodek se bo odvijal v notranjih prostorih Društva, v Studiu, na naslovu Društva Srčni Ogenj: Cesta Dolenjskega odreda 19 a, 1294 Višnja Gora.

Pričeli bomo torej v soboto 3. 12. ob 16. uri in končali predvidoma ob 19:30.

***

Prispevek za dogodek je 25 eur in se ga poravna ob prihodu.

Hvaležni smo za vsak prispevek, ki nam omogoča, da lahko organiziramo takšne in podobne dogodke, s katerimi ustvarjamo zdravilne energije za celotno človeštvo in dvigamo vibracijo kolektivne zavesti.

V kolikor se nam želite pridružiti, se prijavite s prijavnico spodaj. Prijave so obvezne.

 

Pozdrav iz Srca,
Ekipa Srčnega Ognja

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.