Pesem Gonga s Sergejo

 

Ker je 14.2. Valentinovo, ko praznujemo dan ljubezni, bomo pri nas dan kasneje posvetili Ljubezni do sebe, vibraciji Ljubezni do Matere Zemlje in Očeta Vesolja.

Odločili smo se, da naš prostor, prostor Srčnega Ognja, ob tej priložnosti okronamo z zvoki gonga, zvoki tibetanskih skledic, skratka s Svetim Zvokom, ki odpira Srce in ga napolni z vibracijo čiste Ljubezni.

V soboto, 15.2.2020 ob 18:00, nas bo SERGEJA GRÖGL popeljala v čarobni svet zdravilnega zvoka.

“Zvok je zdravilo za telo in dušo. Vsak dan bi moral človek preživeti vsaj uro ali dve v tišini, da se poveže sam s seboj, umiri, spočije od vseh hrupov, zvokov, šumov, ki nam jih ponuja naš vsakdan. Zvok gonga in drugih inštrumentov nas popelje v globoko Tišino, Tišino misli. Tišina v objemu Zvoka, je najbolj blagodejna, najbolj zdravilna in najgloblja Tišina, ki jo človek lahko doživi. Zato srčno dobrodošli v Objem Zvoka!”
– Sergeja Grögel

Da boste lahko potovali s popolnim užitkom, s seboj prinesite podlogo, spalko, lahko tudi odejico, vzglavnik in ne pozabite na stekleničko z vodo!

Kdaj?

Sobota, 15.2.2020 ob 18:00

Kje?

Sedež Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19 a, 1294 Višnja Gora

https://goo.gl/maps/

Izmenjava?

Izmenjava za zvočno potovanje je 15 EUR, kar boste lahko poravnali ob vašem prihodu. Tisti, ki bi želeli zaradi zagotovitve mesta to poravnati prej, pa se lahko odločite za plačilo na naš TRR ali PayPal račun.

TRR: SI56 6100 0001 9137 574 (Delavska Hranilnica, d.d.)
Naslov: Društvo Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19A, 1294 Višnja Gora
Namen: Pesem Gonga
Referenca: SI 99

https://www.paypal.me/SrcniOgenj/15,89

Zaradi omejenega števila prisotnih je PRIJAVA OBVEZNA, in sicer najkasneje do petka, 14.2.2020, na info@srcni-ogenj.si

 

Veselimo se srečanja z vami,

Yoyume, alkimija zvoka
Sergeja Grögl s.p
https://alkimijazvoka.jimdosite.com/

 

in Ekipa Srčnega Ognja

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.