Meditacija in Zvočna kopel

SKUPINA JE POLNA! PRIJAVE NISO VEČ MOŽNE!

Izvedli bomo močno in globoko Meditacijo zdravljenja ter spuščanja vsega, kar nam ne služi več. Ravno prav za začetek leta in za odskok v nove izkušnje na nivoju našega najvišjega potenciala, ko bomo razprli krila in poleteli najvišje kot lahko. Zvočna kopel pa nam bo pri tem v izjemno podporo, da se bodo zdravilne energije, ki jih bomo prejeli med meditacijo, kar se da globoko usidrale v naše bitje.

Na meditacijo se bomo pripravili s poglobljenim in vodenim dihanjem, katero poskrbi za umiritev misli, za naše osrediščenje ter močno povezavo s samim seboj in vzporedno za močno povezavo s samim Virom, Materjo Zemljo ter Očetom Soncem.

Meditacija je prav zato PRIMERNA:

  • tako za tiste, ki se z meditacijo še niste srečali,
  • ali z meditiranjem nimate veliko izkušenj,
  • kot tudi za tiste, ki redno meditirate.

Vsak bo zagotovo dobil izkušnjo, za katero je v tem trenutku pripravljen.

 

Meditacijo in pred njo dihanje bo vodila Maja. Ker bo meditacija močna, pa bo Bojan poskrbel za vsakega, ki bi morebiti šel skozi globlji proces in bi potreboval individualno podporo. Meditacijo bo s Svetim Zvokom tibetanskih skledic spremljal Ervin.

V meditaciji bomo torej spustili vse, kar nas obtežuje in nas zavira na naši poti. Tako bomo naredili prostor novemu, svežemu, vsemu, kar je v skladu z našo energijo, z našim najvišjim potencialom. Po končani meditaciji se bomo zato naprej prepustili blagodejnim in zdravilnim vibracijam tibetanskih skledic (pod taktirko Ervina), ki bodo nadaljevale proces zdravljenja naših teles s Svetim zvokom ter tako na najbolj nežen in hkrati globok način poskrbele, da se v naše celice zasidra Svetloba oz. svetlobne Kode, katere bomo prejeli med meditacijo.

Nekaj o sami Zvočni kopeli s tibetanskimi skledami:
Izvedel jo bo Ervin Abram (Energetski Atelje), ki ima izjemen občutek za zdravilni zvok. Že več tisočletij nazaj so tibetanski menihi s pomočjo medeninastih skled meditirali in izvajali molitve. Uporaba skled se je ohranila in razširila, saj je bil ugotovljen njihov zdravilni učinek. Zvočna masaža, sestavljena iz različnih nadtonov in podtonov, ki jih ustvarjajo udarci malete ter drsenje s palico po robu skled, blagodejno vpliva na sproščanje, ravnovesje, umirjanje in regeneracijo ne samo telesa, temveč tudi duha.

***

Dogodek se bo odvijal v notranjih prostorih Društva, v Studiu, na naslovu Društva Srčni Ogenj: Cesta Dolenjskega odreda 19 a, 1294 Višnja Gora.

Pričeli bomo torej v soboto 28. 1. ob 16. uri in končali predvidoma ob 19:30.

***

Prispevek za dogodek je 20 eur in se ga poravna ob prihodu.

Hvaležni smo za vsak prispevek, ki nam omogoča, da lahko organiziramo takšne in podobne dogodke, s katerimi ustvarjamo zdravilne energije za celotno človeštvo in dvigamo vibracijo kolektivne zavesti.

V kolikor se nam želite pridružiti, se prijavite s prijavnico spodaj. Prijave so obvezne.

 

Pozdrav iz Srca,
Ekipa Srčnega Ognja

SKUPINA JE POLNA! PRIJAVE NISO VEČ MOŽNE!

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.