Kakav Ceremonija

KAKAV CEREMONIJA,

4. 7. 2020

Kakav je v zgodovini igral veliko vlogo. Iz zapisov španskih kronistov lahko preberemo nekaj o nenavadnih običajih vladarja Aztekov, Montezume drugega. On je dnevno zaužil tudi do 50 obrokov kakava, ki so bili začinjeni z vaniljo in/ali z drugimi začimbami. Obroke so mu pripravljali kot pijačo ali pa kot hrano, ki so je postregli v zlatih kelihih. Obrok kakava je bil rahlo stepen, da se je lahko v ustih stopil.

Znano je, da pitje koncentriranega kakava lahko privede do vizij in zdravljenja. Kakav se uporablja v duhovne, ustvarjalne in obredne namene. Pravijo, da kakav odpira vrata, na nas pa je, da stopimo skozi.

Kakav vsebuje tudi določene aktivne substance, ki pomagajo pri ustvarjanju dobrega počutja ter pri odpiranju Srca. Ustvarja tudi občutek intimnosti in ugodja.

Ob Ceremoniji pitja kakava se povezujemo s seboj in odpiramo Srce. Ob tem povečujemo povezavo z notranjim jazom in Srčno Čakro. Kakav nam pomaga pri spremembah ter opuščanju tistega kar nam ne služi več. Naše Srce se bo ob tej Ceremoniji odprlo, začutili bomo Ljubezen do sebe. Na ta način bomo lahko pozdravili vse tiste travme in bolečine, ki so pripravljene, da jih pozdravimo.

Priporočljivo je, da vsaj dve uri pred začetkom ne jemo ničesar. Tako omogočimo kakavu, da hitreje deluje. Pred in po Ceremoniji je potrebno spiti veliko vode.

Dogodek je namenjen le odraslim. Dobrodošli v našem Studiu, kjer bomo izvedli Kakav Ceremonijo in pa kasneje še v Portalu, kjer bomo, ob Svetem ognju, v družbi Duha Kakava, plesali, peli in se družili.

Udeleženci Ceremonije boste na dan dogodka lahko kupovali VSE IZDELKE z 10% popustom.

Vidimo se torej 4. julija 2020, ob 19. uri na lokaciji Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, Višnja Gora.

https://goo.gl/mapa/DrustvoSrcniOgenj

S Ceremonijo bomo začeli ob 19. uri. S seboj prinesite svoje šamanske bobne, ropotuljice, piščali in ostale prenosne instrumente, v kolikor jih imate, saj jih boste rabili za spremljavo in soustvarjanje potrebnih Vibracij.

Izmenjavo za ta dogodek, v višini 30 evrov, boste lahko poravnali ob vašem prihodu. Tisti, ki bi želeli, zaradi zagotovitve mesta, to poravnati prej, pa se lahko odločite za plačilo na naš TRR

TRR: SI56 0202 2026 3341 477 (NLB, d.d.)
SWIFT/BIC koda: LJBASI2X
Naslov: Društvo Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, 1294 Višnja Gora
Namen: Ceremonija – junij 2020
Referenca: SI 99

ali PayPal račun:

https://www.paypal.me/SrcniOgenj/31,42

Poskrbeli bomo za prigrizke, sadje, čaj, kavo in vodo.

Tisti, ki ste od daleč, lahko pri nama tudi prespite, in sicer v Studiu, na napihljivih blazinah. Na voljo vam bo čajna kuhinja in pa wc s tušem. Prosiva, če se za to možnost odločite in nama sporočite čim prej, ker je prostor omejen.

V kolikor se nam želite pri ceremoniji pridružiti, nam svojo prijavo pošljite preko spodnjega obrazca.

Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne. Skupina je že skoraj polna. Prosti sta samo še DVE mesti!

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.