Ceremonija ob Zimskem Solsticiju

Že od nekdaj sva želela živeti v naravi, stran od mestnega vrveža in hrupa, v miru. Uživati v zvokih in lepotah gozda, potoka, travnika. Od kar sva skupaj se trudiva doseči to vizijo in letošnje leto nama je uspelo urediti pravzaprav vse delčke teh najinih skupnih sanj. In te sanje želiva deliti z vami, saj veva ter globoko v Srcu čutiva, da tudi na ta način lahko pomagava drugim, pa tudi sebi, na poti prebujanja Višje Zavesti.

Tako je nastal Portal. Portal je ognjišče, okoli katerega se bomo srečevali na vseh nivojih. Na fizičnem, eteričnem in energijskem. Portal je čaroben prostor na prostem obdan z gozdom, kjer bomo prehajali med Realnostmi in Dimenzijami. Kjer se bomo ob glasbi, plesu in ognju počutili domače, sproščeno ter varno.

Ob izjemni prelomnici v ciklu Svetlobe, ki bo nastopila 21. 12. 2019, vas tako prvič VABIVA na skupno druženje v Portalu ob Zimskem Solsticiju, ko bomo skupaj izvedli Šamansko Ceremonijo.

Najini Srci se že sedaj radostita, saj čutiva, da bo ta Ceremonija izjemna, močna in prelomna. Energije po tem Zimskem Solsticiju se bodo drastično spremenile. Za te najine občutke prejemava številne potrditve z različnih strani, od različnih ljudi. Sinhronost dogodkov, ki so si sledili, da je prišlo do najine odločitve za izvedbo te Ceremonije, pa je prav neverjetna, zato težko opiševa svoje občutke. Se le prepuščava in slediva.

Izvedli bomo Ceremonijo zahvale Temi, ki nas zapušča, ter pozdrav Svetlobi, v katero vstopamo in nas vse bolj prežema ter polni. Ceremonijo bova z vašo pomočjo vodila Maja in Bojan, Šaman Peso. Ob zvokih glasbe, ob prijetnem ognju, ob udarcih naših šamanskih bobnov ter ropotuljanju šamanskih ropotuljic bomo skupaj izvedli ta prelepi starodavni ritual in tako pripravljeni prešli v Obdobje popolne Svetlobe.

Zbrali se bomo torej 21. decembra 2019, okoli 12. ure na lokaciji Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, Višnja Gora.

https://goo.gl/maps/HSnMsZJBDx6SeG6Q6

S Ceremonijo bomo začeli med 13. in 14. uro., da bi tako še ujeli dnevno svetlobo. Vreme bo prekrasno, tako da se nimamo česa bati. V vsakem primeru se lahko skrijemo v naše nove prostore 🙂

Dobrodošlo je, da s seboj prinesete svoje šamanske bobne, ropotuljice, piščali in ostale prenosne instrumente, v kolikor jih imate, saj jih bomo rabili za spremljavo na Ceremoniji. Nekaj ropotuljic bo na voljo tudi za izposojo.

Izmenjavo za ta dogodek, v višini 10 evrov, boste lahko poravnali ob vašem prihodu, tisti, ki bi želeli, zaradi zagotovitve mesta, to poravnati prej, pa se lahko odločite za plačilo na naš TRR ali PayPal račun.

TRR: SI56 6100 0001 9137 574 (Delavska Hranilnica, d.d.)

Naslov: Društvo Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19A, 1294 Višnja Gora

Namen: Ceremonija – december 2019

Referenca: SI 99

https://www.paypal.me/SrcniOgenj/10,71

Poskrbela bova za nekaj prigrizkov, sadja, čaj, kavo in vodo, da se bomo po ceremoniji nekoliko podkrepili ter ogreli, vi pa lahko po želji s seboj prinesete tudi kakšen priboljšek.

Tisti, ki ste od daleč, lahko pri nama tudi prespite, in sicer v Studiu, na napihljivih blazinah. Na voljo vam bo čajna kuhinja in pa wc s tušem. Prosiva, da se za to možnost odločite čim prej, ker je prostor omejen.

V kolikor se želite ceremonije udeležiti, nam svojo prijavo pošljite na info@srcni-ogenj.si  Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne.

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.