Ceremonija ob Pomladnem Enakonočju

Dragi vsi,

ki ste se zanimali za udeležbo pri tokratni ceremoniji. Zdaj vas še tukaj obveščamo, da je zaradi trenutne situacije ceremonija odpovedana, saj ne želimo ogrožati ne vas kot tudi ne sebe. Ker pa poleg odgovornosti pri svojem početju človeštvo sedaj potrebuje ogromno Svetlobe, ki nas bo ponesla preko tega procesa dvigovanja kolektivne zavesti, bomo ceremonijo izvedli sami, vse vas pa pozivamo, da se nam pridružite v Srcu.

KAKO SE LAHKO ZDRUŽIMO PRI IZVAJANJU CEREMONIJE?
Začeli bomo v soboto, 21. marca, ob 13:00. Prižgite si svečko ali kako drugače ponazorite element Ognja. V ozadju lahko poslušate mirno glasbo, lahko pa si pomagate s (šamanskim) bobnom, ropotuljo ali drugim glasbilom. Umirite se in se (na svoj način) spustite v Srce. Povežite se z Materjo Zemljo, pošiljajte ji najčistejšo Ljubezen in občutite kako vam Ona to Ljubezen vrača nazaj.
Nato vizualizirajte sončno svetlobo, katera naj vam predstavlja absolutno Svetlobo. Naj vas le-ta v celoti prežema, naj prežema tudi vaše bližnje, se razširi nad celotno Slovenijo, Evropo ter na koncu objame ves Planet in celotno človeštvo.

Ob tem v Svet pošiljajte tudi vso brezpogojno Ljubezen, ki jo premorete, saj le-ta lahko pozdravi vse. Nekaj časa ostanite v občutku Ljubezni in čiste kozmične Svetlobe z zavedanjem, da lahko samo tako vsi skupaj pomagamo vsem tistim, ki so pomoči potrebni in so jo pripravljeni sprejeti, na poti v Višjo Zavest.

Na koncu se zahvalite vsem prisotnim bitjem in Energijam, ki so nas podprli v tem obredu, s katerimi vsi skupaj pomagamo pri rojevanju Novega Človeštva.

Skupaj na poti v Višjo Zavest
Ekipa Srčnega Ognja

***

Vsi, ki v sebi čutite Svetlobo, toplino, željo po spremembi, ste iskreno, Srčno in z Ljubeznijo vabljeni, da se nam pridružite pri še eni čudoviti Šamanski Ceremoniji ob Spomladnem Enakonočju, ki jo bomo izvedli 21. marca 2020. Priklicali bomo lepo vreme, tako da bo Ceremonija tokrat potekala zunaj, v Portalu, ob čudovitih Šamanskih zvokih ter ob prasketanju toplega Ognja.

Enakonočje … Začetek pomladi … Zmaga Svetlobe … Vse to so naši predniki enačili z Novim Začetkom, s časom, ko je potrebno figurativno in dobesedno posejati nova semena. Načrtovanje in soustvarjanje naše nadaljnje poti skupaj z Materjo Zemljo v tem času pomeni, da bomo končno začeli živeti iz Srca, v iskrenosti in težnji po enakosti z vsemi in z vsem. Življenje se nam zelo hitro spreminja, medsebojni odnosi se oblikujejo na novo in spremembe doživljamo dobesedno ob vsakem koraku, semena Duhovnosti so vzklila in so vidna vsepovsod, tako v Svetu kot v naši najbližji okolici. Če izstopimo iz Ega in vstopimo v Srce, vidimo, čutimo ter doživljamo Ljubezen vsepovsod in razumemo dogajanje ter situacije z vidika Ljubezni. Ljubezni do drugih in Ljubezni do nas samih. V tem času praznujemo tudi tisti najbolj pomemben dogodek. Častimo in praznujemo Plodnost naše Matere Zemlje. Matere, ki v tem času doživlja porodne krče ob rojevanju Novega Človeka. Novega Človeštva, ki se bo zdaj zdaj rodilo v Višjo Zavest. Na to je Mati Zemlja čakala dolgo časa in prav je, da ji s svojimi dejanji in svojo povezanostjo z njo, ki izhaja iz Srca, pokažemo globoko hvaležnost in spoštovanje. Naj čuti naš poklon za njeno potrpežljivost, ko je verjela v nas, v svoje Otroke.

Ob Ceremoniji bomo povedali tudi kakšno zanimivost, podelili izkušnje, notranje vedenje, morda tudi vizije, izvedli ritual, igrali ter poslušali glasbo, plesali, se pogovarjali in družili ob ognju. Vabimo vas, da pridete skupaj z vašimi otroci, našimi malimi šamani in čarovniki. Tudi njim bomo prepustili del časa, da bodo lahko izrazili svojo kreativnost … tisto fizično in pa tisto Duhovno … ter aktivno sodelovali pri Ceremoniji. Verjetno bomo vsi ob tem res zelo lepo presenečeni. Udeležba otrok do dvanajstega leta starosti je brezplačna.

Zbrali se bomo torej 21. marca 2020, okoli 12. ure na lokaciji Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, Višnja Gora.
https://GoogleMaps-SrcniOgenj/

S Ceremonijo bomo začeli med 13. in 14. uro. Suho vreme bomo, kot že rečeno, tokrat zmanifestirali. Saj ne potrebujemo veliko, a ne? Da bo le suho in ne prehladno. Ko se bo pa ogenj razgorel, nam bo verjetno še vroče, tudi od energij, ki bodo prisotne.

S seboj lahko prinesete svoje šamanske bobne, ropotuljice, piščali in ostale prenosne instrumente, v kolikor jih imate, saj jih boste rabili za spremljavo in soustvarjanje potrebnih Vibracij.

Izmenjavo za ta dogodek, v višini 22 evrov, boste lahko poravnali ob vašem prihodu, tisti, ki bi želeli, zaradi zagotovitve mesta, to poravnati prej, pa se lahko odločite za plačilo na naš TRR ali PayPal račun. Otroci do dvanajstega leta imajo prost vstop.

TRR: SI56 0202 2026 3341 477 (NLB, d.d.)
SWIFT/BIC koda: LJBASI2X
Naslov: Društvo Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, 1294 Višnja Gora
Namen: Ceremonija – marec 2020
Referenca: SI 99

https://www.paypal.me/SrcniOgenj/23,14

Poskrbeli bomo za prigrizke, sadje, čaj, kavo in vodo, vi pa lahko po želji s seboj prinesete tudi kakšen priboljšek oz. dodatek.

Tisti, ki ste od daleč, lahko pri nama tudi prespite, in sicer v Studiu, na napihljivih blazinah. Na voljo vam bo čajna kuhinja in pa wc s tušem. Prosiva, če se za to možnost odločite in nama sporočite čim prej, ker je prostor omejen.

V kolikor se nam želite pri ceremoniji pridružiti, nam svojo prijavo pošljite na info@srcni-ogenj.si  Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne.

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.