Ceremonija ob Pomladnem Enakonočju

v sodelovanju z


Pot do zdravja
Zavod za osebno rast in razvoj

 

Vsi, ki v sebi čutite Svetlobo, toplino, željo po spremembi, ste iskreno, Srčno in z Ljubeznijo vabljeni, da se nam pridružite pri Šamanski Ceremoniji ob Pomladnem Enakonočju, ki jo bomo izvedli 20. marca 2022. Priklicali bomo lepo vreme, tako da bo Ceremonija potekala zunaj, v našem Portalu, ob čudovitih Šamanskih zvokih ter ob prasketanju Svetega Ognja.

 

***

Pred začetkom Ceremonije bo imel Jure Jeraj iz Zavoda Pot do zdravja kratko predstavitev sistema šolanja Inštituta za notranje študije INC, Pranic Healing in Arhatske joge.

Uvodno predavanje bo zajemalo predstavitev sistema Pranic Healing, delovanje zdravljenja s prano, nato pa  še Meditacijo Dveh Src.

Pranic Healing je tehnologija in sistem šolanja sodobne energijske medicine ter duhovnih naukov, ki poleg zdravljenja z življenjsko energijo (prano) uči preproste univerzalne tehnike za izboljšanje življenja, zdravja in obilja na vseh področjih.

https://pranichealing.si/

 

***

 

Enakonočje … Začetek pomladi … Zmaga Svetlobe … Vse to so že naši predniki enačili z Novim Začetkom, s časom, ko je potrebno figurativno in dobesedno posejati nova semena. Načrtovanje in soustvarjanje naše nadaljnje poti skupaj z Materjo Zemljo v tem času pomeni, da začnemo živeti iz Srca, v iskrenosti in težnji po Enosti z vsemi in z vsem. Življenje se nam danes zelo hitro spreminja, medsebojni odnosi se oblikujejo na novo in spremembe doživljamo dobesedno ob vsakem koraku, semena Duhovnosti so vzklila in so vidna vsepovsod, tako v Svetu kot v naši najbližji okolici. Če izstopimo iz Ega in vstopimo v Srce, vidimo, čutimo ter doživljamo Ljubezen vsepovsod in razumemo dogajanje ter situacije z vidika Ljubezni. Ljubezni do drugih in Ljubezni do nas samih. V tem času praznujemo tudi tisti najbolj pomemben dogodek. Častimo in praznujemo Plodnost naše Matere Zemlje. Matere, ki v tem času doživlja porodne krče ob rojevanju Novega Človeka. Novega Človeštva, ki se bo zdaj zdaj rodilo v Višjo Zavest. Na to se je Mati Zemlja pripravljala dolgo časa in prav je, da ji s svojimi dejanji in svojo povezanostjo z njo, ki izhaja iz Srca, pokažemo globoko hvaležnost in spoštovanje. Naj čuti naš poklon za njeno potrpežljivost, ko je verjela v nas, v svoje Otroke.

Ob Ceremoniji bomo povedali tudi kakšno zanimivost, podelili izkušnje, notranje vedenje, morda tudi vizije, izvedli ritual, igrali ter poslušali glasbo, plesali, se pogovarjali in družili ob ognju.

Zbrali se bomo torej 20. marca 2022, ob 14.  uri na lokaciji Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, Višnja Gora.
https://goo.gl/maps/HSnMsZJBDx6SeG6Q6

  • S predstavitvijo sistema Pranic Healinga in Arhatske joge bomo začeli ob 14.30 uri. Takoj za tem bo Jure Jeraj izvedel še Meditacijo Dveh Src.
  • Ob 16. uri bomo imeli krajšo pavzo, med katero se bomo “preselili” iz Studia, na odprto, v naš Portal.
  • Šamansko Ceremonijo ob Pomladnem Enakonočju bomo začeli ob 16.30 uri.

Suho vreme bomo, kot že rečeno, zmanifestirali. Saj ne potrebujemo veliko, a ne? Da bo le suho in ne prehladno. Ko pa se bo ogenj razgorel, nam bo verjetno še vroče, tudi od energij, ki bodo prisotne.

S seboj prinesite svoje bobne, ropotuljice, piščali in ostale prenosne instrumente, v kolikor jih imate, saj jih boste rabili za spremljavo in soustvarjanje potrebnih Vibracij.

Izmenjavo za dogodek v celoti, v višini 25 evrov, boste lahko poravnali ob vašem prihodu.

Poskrbeli bomo za čaj, kavo in vodo, vi pa lahko po želji s seboj prinesete tudi kakšen priboljšek oz. dodatek. Na voljo vam bo čajna kuhinja in pa wc.

V kolikor se nam želite pri ceremoniji pridružiti, nam svojo prijavo pošljite na info@srcni-ogenj.si ali se prijavite s prijavnico spodaj. Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne.

***

Za vse tiste, ki se nam zaradi različnih razlogov ne boste mogli osebno pridružiti, a želite sodelovati

S Ceremonijo bomo začeli v nedeljo, 20. marca, ob 16.30 uri. Prižgite si svečko ali kako drugače ponazorite element Ognja. V ozadju lahko poslušate mirno glasbo, lahko pa si pomagate s (šamanskim) bobnom, ropotuljo ali drugim glasbilom. Umirite se in se (na svoj način) spustite v Srce. Povežite se z Materjo Zemljo, pošiljajte ji najčistejšo Ljubezen in občutite kako vam Ona to Ljubezen vrača nazaj.
Nato vizualizirajte sončno svetlobo, katera naj vam predstavlja absolutno Svetlobo. Naj vas le-ta v celoti prežema, naj prežema tudi vaše bližnje, se razširi nad celotno Slovenijo, Evropo ter na koncu objame ves Planet in celotno človeštvo.

Ob tem v Svet pošiljajte tudi vso brezpogojno Ljubezen, ki jo premorete, saj le-ta lahko pozdravi vse. Nekaj časa ostanite v občutku Ljubezni in čiste kozmične Svetlobe z zavedanjem, da lahko samo tako vsi skupaj pomagamo vsem tistim, ki so pomoči potrebni in so jo pripravljeni sprejeti, na poti v Višjo Zavest.

Na koncu se zahvalite vsem prisotnim bitjem in Energijam, ki so vas podprli v tem obredu, s katerimi vsi skupaj pomagamo pri rojevanju Novega Človeštva.

 

Skupaj na poti v Višjo Zavest
Ekipa Srčnega Ognja

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.