Ceremonija ob Poletnem Solsticiju

CEREMONIJA OB OGNJU – POČASTITEV POLETNEGA SOLSTICIJA,

20. 6. 2020

Mati Zemlja nas je na svoji poti po Vesolju in Času pripeljala do obdobja, v katerem vsi, zavestno ali podzavestno čutimo, da je prišel Čas za dejanja. Čas v katerem moramo začeti, če to nismo že prej, delovati iz Srca. Delovati ne le v svoje dobro, temveč v dobro vsega Človeštva. Le povezani v Moči naših Src bomo v tem Času ustvarili Novo Zemljo. Vesolje nam je v podporo. Iz svojih nedrij nam pošilja vedno močnejše Energije, ki dnevno povečujejo frekvenco svojih Vibracij.

Ob vsem tem dogajanju, ko se Človeštvo in naša Mati Zemlja nahajamo v centru transformacijskega orkana, so naju Vodniki pozvali, da s tokratno ceremonijo vsi skupaj naredimo nekaj več, kar je za ta Čas zelo pomembno.

Z hvaležnostjo bomo počastili naše Sonce, brez katerega na Zemlji ne bi bilo življenja, kot ga poznamo, obenem pa počastili tudi Ogenj Duha, ki tli v nas in je del našega obstoja. Svojim Energijam bomo dali moč, da bodo lahko podprle in pospešile transformacijo Teme, ki se pospešeno dviga na površje, v Svetlobo. Prispevek vsakega posameznika pri tej transformaciji je ključnega pomena za dvig Kolektivne Zavesti. V nadaljevanju Ceremonije se bomo zahvalili za vso obilje, ki nam je ves čas na voljo, ter s hvaležnostjo počastili naša življenja v tako pomembnem in prelomnem času. Torej, razlogov za praznovanje in izkazovanje hvaležnosti je ogromno.

Tokratna ceremonija bo zagotovo na prostem, ob Svetem Ognju. Pri ceremoniji bo vsak od vas lahko sodeloval po svojih močeh in občutku. En del dogodka pa bo zopet namenjen našim najmlajšim. Otroci so naši največji učitelji in na ta planet so prišli s posebno nalogo, zato jim moramo dovoliti, da izrazijo svoje izjemne potenciale. Bolj kot potrebujejo oni nas, potrebujemo mi njih in njihovo naravno vodstvo. Zaupajmo jim in popeljali nas bodo v Novo Zemljo.

Po Ceremoniji se bomo sproščeno družili ob ognju. Poslušali bomo glasbo, igrali na šamanske bobne, mogoče tudi zaplesali in se vmes pogovarjali o:

– prehodu na višjo stopnjo Zavesti oz. 5D ter o Novi Zemlji;
– kako so trenutna dogajanja povezana z omenjenim prehodom;
– razpadu umetno ustvarjene matrice oz. o iluzijah;
– zakaj je pomembno vse to kar se dogaja;
– kakšna je pri tem naša vloga in naše naloge …

Dogodek je namenjen odraslim, mladostnikom kot TUDI OTROKOM.

Dobrodošli vsi v našem Portalu, na jasi obkroženi s čudovito naravo.
Vidimo se torej 20. junija 2020, okoli 12. ure na lokaciji Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, Višnja Gora.

Dobimo se torej 19. junija 2022, ob 15.00 uri na lokaciji Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, Višnja Gora.

https://goo.gl/mapa/DrustvoSrcniOgenj

S Ceremonijo bomo začeli ob 17. uri. S seboj prinesite svoje šamanske bobne, ropotuljice, piščali in ostale prenosne instrumente, v kolikor jih imate, saj jih boste rabili za spremljavo in soustvarjanje potrebnih Vibracij.

Izmenjavo za ta dogodek, v višini 25 evrov, boste lahko poravnali ob vašem prihodu. Tisti, ki bi želeli, zaradi zagotovitve mesta, to poravnati prej, pa se lahko odločite za plačilo na naš TRR

TRR: SI56 0202 2026 3341 477 (NLB, d.d.)
SWIFT/BIC koda: LJBASI2X
Naslov: Društvo Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, 1294 Višnja Gora
Namen: Ceremonija – junij 2022
Referenca: SI 99

ali PayPal račun:

https://www.paypal.me/SrcniOgenj/26,24

Tisti, ki ste od daleč, lahko pri nama tudi prespite, in sicer v Studiu, na napihljivih blazinah. Na voljo vam bo čajna kuhinja in pa wc s tušem. Prosiva, če se za to možnost odločite in nama sporočite čim prej, ker je prostor omejen.

V kolikor se nam želite pri ceremoniji pridružiti, nam svojo prijavo pošljite preko spodnjega obrazca.  Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne.

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.