Ceremonija ob Poletnem Solsticiju

CEREMONIJA OB POLETNEM SOLSTICIJU,

19. 6. 2022

Mati Zemlja nas je na svoji poti po Vesolju in Času pripeljala do obdobja, v katerem vsi, zavestno ali podzavestno čutimo, da je prišel Čas za dejanja. Čas v katerem moramo začeti, če to nismo že prej, delovati iz Srca. Delovati ne le v svoje dobro, temveč v dobro vsega Človeštva. Le povezani v Moči naših Src bomo v tem Času ustvarili Novo Zemljo. Vesolje nam je v izredno podporo. Iz svojih nedrij nam pošilja vedno močnejše Energije, ki dnevno povečujejo frekvenco svojih Vibracij.

Ob vsem tem burnem dogajanju okoli nas, na naši Materi Zemlji, v našem Osončju in Vesolju se trudimo dvigniti svojo Zavest do stopnje, ko bomo končno spet postali tisto, kar smo nekoč že bili. Bitja Svetlobe. Stvarnik nas je kot takšne ustvaril. Na tej Poti pa poskušamo odvreči ves balast. Nepotrebne in moteče odnose, pohlep po denarju in materialnem, potreba po velikih količinah hrane, hlastanje za vedno novimi dogajanji, iskanje novih informacij v zvezi z dogajanji okoli nas … Vse to so motnje na tej Poti in vedno več nas je takšnih, ki to ne samo čutimo ampak tudi živimo. In prav junij, ki je mesec čiščenja, tako na fizičnem kot tudi na energijskem nivoju, je čas, ko imamo izjemno podporo pri sprejemanju vse te Energije oziroma Svetlobe, ki prihaja do nas. Naredimo ji prostor.

***

Ceremonija bo potekala na prostem, ob Svetem Ognju. Pri Ceremoniji bo vsak od vas lahko sodeloval po svojih močeh in občutku. Dobrodošli v našem Portalu, na jasi obkroženi s čudovito naravo.

Dogodek je namenjen odraslim in mladostnikom starejšim od 15 let.

Dobimo se torej 19. junija 2022, ob 15.00 uri na lokaciji Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19 a, Višnja Gora.

https://goo.gl/mapa/DrustvoSrcniOgenj

S samo Ceremonijo bomo začeli ob 17. uri. S seboj prinesite svoje šamanske bobne, ropotuljice, piščali in ostale prenosne instrumente, v kolikor jih imate, saj boste z njimi spremljali in soustvarjali potrebnih Vibracij.

Izmenjavo za ta dogodek, v višini 25 evrov, boste lahko poravnali ob vašem prihodu. Tisti, ki bi želeli, zaradi zagotovitve mesta, to poravnati prej, pa se lahko odločite za plačilo na naš TRR

TRR: SI56 0202 2026 3341 477 (NLB, d.d.)
SWIFT/BIC koda: LJBASI2X
Naslov: Društvo Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19 a, 1294 Višnja Gora
Namen: Ceremonija – junij 2022
Referenca: SI 99

ali PayPal račun:

https://www.paypal.me/SrcniOgenj/26,24

Tisti, ki ste od daleč, lahko pri nama tudi prespite, in sicer v Studiu, na napihljivih blazinah. Na voljo vam bo čajna kuhinja in pa wc s tušem. Prosiva, če se za to možnost odločite in nama sporočite čim prej, ker je prostor omejen.

V kolikor se nam želite pri ceremoniji pridružiti, nam svojo prijavo pošljite preko spodnjega obrazca.  Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne.

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.