Ceremonija ob Jesenskem Enakonočju

 

CEREMONIJA OB JESENSKEM ENAKONOČJU

19. 9. 2020

Jesensko enakonočje nam bo postreglo z energijami, ki nas bodo podprle, da odvržemo vse staro, kar nam ne služi več, in se odpremo novemu. Če to storimo obredno in v večjem številu, so energije intenzivnejše, zato ste srčno vabljeni, da se nam pridružite, ko bomo ta prehod izvedli s Šamansko Ceremonijo ob Jesenskem Enakonočju, 19. septembra 2020. Priklicali bomo lepo vreme, tako da bo Ceremonija potekala zunaj, v Portalu, na čudoviti jasi, obdani z gozdom, ob zvokih Šamanskih bobnov ter ob prasketanju Svetega Ognja.

Nahajamo se v času velikih sprememb, ki jih čutimo vsi. Zato je zdaj bolj kot kadarkoli prej ključnega pomena, da odvržemo vse kar nas upočasnjuje ter ovira na poti našega dušnega razvoja. Močne spremembe se dogajajo na osebnem kot tudi na kolektivnem nivoju. Ob tem intenzivnem dogajanju se mnogi sprašujemo kaj lahko naredimo zase, za svoje najbližje in ne nazadnje, kaj lahko naredimo za človeštvo. V tem burnem času, preko katerega plujemo vsak na svoj način, smo morda pozabili, da tukaj nismo sami. Da vse te spremembe ne doživljamo samo mi. Da je okoli nas veliko ljudi, ki se sprašuje in čuti enako kot mi. Spomniti se moramo tudi, da obstaja nekaj, kar se imenuje Skupna Zavest. In ta Zavest nas skupaj z našo ljubo Materjo Zemljo povezuje v eno. Mi smo Eno! Eno Človeštvo, ki mu je namenjeno, da je povezano s Skupno Zavestjo, povezano tudi v mislih, v dejanjih in v energiji Ljubezni! Pri tem nam je lahko v veliko pomoč naša Mati Zemlja, katera nam s svojo brezpogojno Ljubeznijo ponuja vse kar lahko da in katera nam skupaj z Očetom Soncem daje Življenje. V tem edinstvenem procesu človeštva nam Oče Sonce pošilja preko Svetlobe pomembne informacije za napredovanje v prehodu na višjo stopnjo zavesti.

In zato je prav, da se ob njunem prazniku, prazniku Matere Zemlje in Očeta Sonca, ob Jesenskem Enakonočju, ko poletje pade v objem jeseni, v naših Srcih spomnimo na njiju in jim s Srčno Šamansko Ceremonijo izrazimo našo Hvaležnost ter Ljubezen. Prav je, da se zahvalimo za vse dobrote, ki nam jih Mati Zemlja ponuja v tem času, in prav je, da se zahvalimo Očetu Soncu za vsak žarek njegove Svetlobe. V Ceremoniji, ki jo bomo izvedli, ju bomo zaprosili za podporo in pomoč tudi v bodoče ter za vse, kar potrebujemo na svoji poti razvoja, na poti v Novi Svet Enosti, Svetlobe in Brezpogojne Ljubezni.

Pred Ceremonijo bomo z vami podelili nekaj informacij, izkušenj, vedenj in vizij, po njej pa se bomo posedli ob ognju, se družili, pogovarjali, poslušali glasbo, igrali na bobne, plesali ter počeli stvari, za katere bomo začutili, da nas v tistem trenutku podpirajo.

Vabimo vas, da pridete skupaj z vašimi otroki, našimi malimi šamani, vesoljčki in čarovniki. Ob druženju ob ognju bomo tudi njim prepustili čas, da bodo lahko izrazili svojo kreativnost … tisto fizično in tudi tisto Duhovno … ter tako tudi sami aktivno prispevali k dvigu Skupne Zavesti Človeštva. Prepričani smo, da nas bodo otroci lepo presenetili.

Zbrali se bomo torej 19. septembra 2020, ob 16:30 uri, na lokaciji Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, Višnja Gora.

https://goo.gl/maps/HSnMsZJBDx6SeG6Q6

S seboj lahko prinesete svoje šamanske bobne, ropotuljice, piščali in druge prenosne instrumente, v kolikor jih imate, saj so le-ti dobrodošli za spremljanje ceremonije in soustvarjanje potrebnih Vibracij.

Izmenjavo za ta dogodek, v višini 30 evrov, boste lahko poravnali ob vašem prihodu. Tisti, ki bi želeli, zaradi zagotovitve mesta, to poravnati prej, pa se lahko odločite za plačilo na naš TRR ali PayPal račun. Udeležba otrok do dvanajstega leta starosti je brezplačna.

TRR: SI56 0202 2026 3341 477 (NLB, d.d.)
SWIFT/BIC koda: LJBASI2X
Naslov: Društvo Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, 1294 Višnja Gora
Namen: Ceremonija – september 2020
Referenca: SI 99

https://www.paypal.me/SrcniOgenj/31,42

Poskrbeli bomo za prigrizke, sadje, čaj, kavo in vodo, vi pa s seboj prinesite flaško za vodo ter kakšno toplejše oblačilo za prijetnejše počutje zunaj ob ognju.

Tisti, ki ste od daleč, lahko pri nama tudi prespite, in sicer v Studiu, na napihljivih blazinah. Na voljo vam bo čajna kuhinja in pa wc s tušem. Če se odločite za to možnost, vas prosiva, da nama sporočite čim prej, ker je prostor omejen. Doplačilo za spanje je 10 evrov.

V kolikor začutite, da želite biti del te čarobnosti, ki jo bomo ustvarili za vas z vso predanostjo, nam svojo prijavo pošljite preko spodnjega obrazca.

Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne.

Pozdrav iz Srca,
Ekipa Srčnega Ognja

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.