Bobnarski krog in Šamansko popotovanje

BOBNARSKI KROG
in
ŠAMANSKO POPOTOVANJE

v sodelovanju z

Pot do zdravja
Zavod za osebno rast in razvoj

V soboto, 20. avgusta 2022, od 13.00 do cca 17.00 ure bo v soorganizaciji Društva Srčni Ogenj in Zavoda Pot do zdravja potekalo bobnarsko druženje in skupinsko ustvarjanje terapevtskih ritmov afriških ter šamanskih bobnov in ostalih instrumentov. Skozi popotovanje nas bo vodil Žiga Hun Caban iz Društva MUC.

NOVOST!
Tokratni Bobnarski krog bo potekal v sodelovanju z bobnarji iz Londona. Oboji bomo istočasno imeli bobnarski dogodek in tako še bolj energijsko podprli naše skupne in osebne namere.

Piše Žiga: Prijatelji iz Londona organizirajo dogodek, kjer naj bi se na enem mestu zbralo 10.000 ljudi in bobnalo ZA PREDNIKE, za povezavo s predniki, za zahvale njim za naš obstoj, ter za blagoslove njihove modrosti ter za našo skupno osvoboditev od zablod tega sveta. Naš bobnarski krog bo tokrat potekal v tem duhu.

 

Ukombozii pomeni osvoboditev. Preberite si, kaj so prijatelji iz Londona napisali. Tudi če nismo “african”, smo ravno tako povezani s svojimi predniki in s prostorom, z zemljo, kjer živimo in kjer je modrost prednikov tudi doma.

Bobnarski krog bomo sklenili sredi gozda, ob ognju, na energijskem portalu Društva Srčni Ogenj v Višnji Gori.

***

Zbrali se bomo torej 20. avgusta 2022, ob 12.30  uri na lokaciji Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, Višnja Gora.
https://goo.gl/maps/HSnMsZJBDx6SeG6Q6

Ob 13.00 uri bomo začeli z nekaj uvodnimi ritmi, ki se bodo kot vedno razvili v ritmično bobnanje, ki ustvarja nepozabno doživetje.

Krog je namenjen tako izkušenim kot manj izkušenim ljubiteljem glasbe in bobnov, starejšim od 15 let.

***

Namen kroga: Povezovanje z naravo, druženje, razvijanje posluha in ritma, skupinsko ustvarjanje terapevtskih vibracij.

Če imate svoj boben, ga prinesite s seboj, če ne, si ga boste lahko izposodili pri nas.

Prispevek za dogodek je 20 eur oz. 15 eur za tiste, ki s seboj prinesete boben.

***

V kolikor se nam želite pridružiti, nam svojo prijavo pošljite na info@srcni-ogenj.si ali se prijavite s prijavnico spodaj. Prijave so obvezne.

 

Skupaj na poti v Višjo Zavest
Ekipa Srčnega Ognja

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.