Aktivacija dveh višjih čaker

 

AKTIVACIJA DVEH VIŠJIH ČAKER

29. 8. 2020

POVEZOVANJE Z ETERIČNIMI BITJI SVETLOBNEGA SVETA ALKION-A

Tančice med svetovi so z vsakim trenutkom bolj prosojne. Mati Zemlja dviguje svojo zavest, človeštvo pa se pripravlja na prehod, ko bo postalo del galaktične družine in bomo ljudje postali galaktični državljani.

Ob vseh teh prehodih in transformacijah so preko določenih kanalov stopila v stik z nami zelo ljubeča eterična bitja iz devete dimenzije, ki so del Svetlobnega Sveta Alkion-a. To je osrednje telo, ki upravlja našo Galaksijo. Kot so sporočili, začenjajo vzpostavljati stik z vsemi prebujenimi bitji na Zemlji. Čutijo, da je zdaj pravi čas, saj je prebujeno zadostno število ljudi.

Da bi se to zgodilo, so ta visoka bela eterična bitja pozvala še posebej vse Lightwork-erje, naj aktiviramo svoji  čakri ‘Soul Star’ (Dušna Zvezda) in ‘Galactic Gateway’ (Galaktični Prehod), da bodo lahko začeli vzpostavljati neposreden stik s posamezniki. Ta bitja so povezana z vsemi Svetlobnimi Sveti in Upravnimi Organi tega Vesolja, vključno z Galaktično federacijo, Redom Melchizedek in Združeno federacijo planetov.

Ta ljubeča eterična bitja iz devete dimenzije nam lahko pomagajo tako, da nas povežejo z vsemi viri, ki so nam zdaj na voljo v tej Galaksiji, in nas vodijo na naših duhovnih poteh. Ko z njimi vzpostavimo povezavo, se lahko nanje obračamo z najrazličnejšimi vprašanji in prošnjami za pomoč ter za jasnost na svoji duhovni poti. Obstaja veliko novih in vznemirljivih priložnosti, ki so nam zdaj na voljo kot Galaktičnim državljanom, zato komaj čakamo, da se skupaj z vami odpravimo na pot raziskovanja tega prostranstva.

Tu je sporočilo teh ljubečih bitij iz Svetlobnega Sveta Alkion-a:

“Vaše višje čakre se zdaj znova aktivirajo in ponovno povezujejo. Izkušenejši delavci Svetlobe se že zavedate in uporabljate svoji čakri Dušna Zvezda in Galaktični Prehod. Za vas, drage ljudi, ki pa ste se začeli prebujati pred kratkim, je naše sporočilo, da raziščete nekatere informacije o teh dveh čakrah, omenjenih zgoraj, in pošljete namen, da se aktivirajo ter jih tako začnete uporabljati.

Ti dve čakri vas lahko povežeta z nami. Smo centralno vodstveno telo te Galaksije in smo znani kot Svetlobni Svet Alkion-a. Smo popolnoma eterična bitja in v sanjah se vam morda zdimo vitka, visoka, bela bitja izjemnega sijaja ter Ljubezni. Ljubezen, ki jo izžarevamo iz svojih Src, obdaja tudi vas, saj smo z vami tesno povezani skozi prehode Svetlobe osme dimenzije, ki so spleteni kot odeja Svetlobnih avtocest, katere tvorijo mrežo. In ta mreža obdaja VSE OBSTOJEČE ❤ To je najboljši način, kako lahko te prehode Svetlobe in našo povezavo z vami opišemo z vašim omejenim jezikom.

Tako, dragi naši, povežite se z nami in nas pokličite z aktiviranjem vaših višjih čaker, Dušne Zvezde in Galaktičnega Prehoda. Veselimo se vsakega izmed vas kot galaktičnih državljanov Združene federacije planetov.”

Na dogodku bomo torej izvedli aktivacijsko meditacijo, s katero bomo:

  • aktivirali dve višji čakri, Dušno Zvezdo in Galaktični Prehod,
  • aktivirali Svetlobni prehod osme dimenzije,
  • utrdili povezavo s Svetlobnim Svetom Alkion,
  • utrdili povezave z Angelskimi kraljestvi, vnebovzetimi mojstri in vsemi našimi zvezdnimi brati in sestrami iz Svetlobne družine.

Da pa bo aktivacija dveh omenjenih višjih čaker in povezava z bitji iz Svetlobnega Sveta Alkion-a še močnejša, bo na začetku naša Artea z vodenjem mantranja Gayatri mantre (108 ponovitev) z zvokom poglobila naše zavedanje in nas podprla pri odpiranju naših Src.

Temu bo sledilo vodeno dihanje (pranajama), ki ga bom vodila Maja. Tako bomo z dihom stopili še korak globlje in se odprli za sprejemanje aktivacije, uravnali svojo vibracijo, da bo kar se da usklajena z vibracijo Svetlobnih bitij, s katerimi se bomo povezovali.

Ko bomo tako pripravljeni in bodo naša Srca močno odprta, bomo izvedli aktivacijo, katera je že sama po sebi izjemna. Aktivacijo bova vodila Bojan in Maja.

Kot običajno na naših dogodkih, bo Bojan skrbel za Sveto Moško Energijo, ki ima tukaj pomembno vlogo. Držal bo ravnovesje in naredil zaščito Svetega prostora, da nas bo ta podpiral pri vzpostavljanju te močne povezave.

Na koncu se bomo prizemljili ob Svetem ognju v družbi šamanskega bobna. Tako bomo poskrbeli, da se aktivacija počasi integrira v naše bitje.

 

Vidimo se torej 29. avgusta 2020, ob 16. uri, na lokaciji Društva Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, Višnja Gora.

https://goo.gl/maps/HSnMsZJBDx6SeG6Q6

Z dogodkom bomo začeli ob 16:00 uri, zato vas prosimo, da pridete pravočasno oziroma še raje malo prej, da se bomo lahko v miru spoznali, pozdravili in namestili.

Izmenjavo za ta dogodek, v višini 35 evrov, boste lahko poravnali ob vašem prihodu. Tisti, ki bi želeli, zaradi zagotovitve mesta, to poravnati prej, pa se lahko odločite za plačilo na naš TRR

TRR: SI56 0202 2026 3341 477 (NLB, d.d.)
SWIFT/BIC koda: LJBASI2X
Naslov: Društvo Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, 1294 Višnja Gora
Namen: Aktivacija – avgust 2020
Referenca: SI 99

ali PayPal račun:

https://www.paypal.me/SrcniOgenj/36,59

Udeleženci dogodka boste na dan dogodka lahko kupovali VSE IZDELKE z 10% popustom (popusti se ne seštevajo).

Poskrbeli bomo za prigrizke, sadje, čaj, kavo in vodo, vi pa s seboj prinesite flaško za vodo, joga podlago (karimat), po želji kakšno blazino in dekico, pa kakšno toplejše oblačilo za prijetnejše počutje zunaj ob ognju.

Tisti, ki ste od daleč, lahko pri nama tudi prespite, in sicer v Studiu, na napihljivih blazinah. Na voljo vam bo čajna kuhinja in pa wc s tušem. Če se odločite za to možnost, vas prosiva, da nama sporočite čim prej, ker je prostor omejen. Doplačilo za spanje je 10 evrov.

V kolikor začutite, da želite biti del te čarobnosti, ki jo bomo ustvarili za vas z vso predanostjo, nam svojo prijavo pošljite preko spodnjega obrazca.  Prijave so zaradi omejenega števila mest obvezne.

Prijava na dogodek

Polja označena z zvezdico so obvezna!

Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom vodenja potrebnih evidenc, skladno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov Društva Srčni Ogenj, ki je v skladu s slovensko in evropsko zakonodajo.