Stekleničke iz MIRON stekla z razpršilko.

Enake stekleničke uporabljamo tudi za distribucijo tehnoloških raztopin koloidnega srebra in koloidnega zlata. Stekleničke lahko uporabljate za shranjevanje in razprševanbje različnih olj, oljnih mešanic, hidrolatov, vode itd.

Stekleničke so na voljo v volumnu 100 ali 200 ml in s simboloma Rože Življenja v srebrni ali zlati barvi z dodanim napisom “I AM” v isti barvi.

Počisti

7,20 10,80 

Opis

100 in 200 ml stekleničke iz MIRON vijoličnega stekla z razpršilko

Stekleničke so narejene iz visoko kvalitetnega MIRON vijoličnega stekla, z volumnom 100 in 200 ml. Simbol na steklenički se programira v samo vsebino, ki nase prevzaeme vibracijo simbola in napisanih besed “I AM”.

Vijolično steklo MIRON

Posebne zaščitne lastnosti vijoličnega stekla so ljudje cenili že v starodavni egipčanski civilizaciji. Že takrat so dragocene esence in zdravilne naravne pridelke hranili v zlatih in vijoličnih steklenih posodah. V srednjem veku so se, poleg alkimistov, tudi drugi ljudje v tem času zavedali posebnih lastnosti, ki jih je imelo bleščeče vijolično steklo. S prihodom industrializacije in novih materialov za embalažo je v zadnjih stotih letih vijolično steklo utonilo v pozabo.

Funkcionalnost

Sonce oddaja vidne in nevidne delce svetlobe. Vidni spekter postane viden našim očem, ko gre bela svetloba skozi stekleno prizmo. Istočasno svetloba zadrži del, ki je neviden našim očem in se nahaja med elektromagnetnimi valovi z valovno dolžino infrardeče do UV-A.


Sončna svetloba omogoča rastlinam rast. Če so rastline tudi potem, ko dozorijo, izpostavljene soncu, učinek svetlobe pospešuje proces propadanja molekul. Vijolično steklo MIRON deluje kot naravni filter, ki prepušča samo sončno svetlobo, ki ščiti in izboljšuje kakovost vrhunskih in občutljivih stvari. Vijolično steklo MIRON blokira ves spekter vidne svetlobe, razen vijoličnega dela. Istočasno omogoča prepustnost sevanju  v spektru UVA in infrardeči svetlobi. Ta edinstvena kombinacija zagotavlja optimalno zaščito pred procesom staranja, ki ga povzroča vidna svetloba, s čimer se podaljša vzdržljivost in potenca tekočine v steklenici. Da bi utemeljili vse te prednosti je Miron Violet Glass AG v lastnih raziskavah in v sodelovanju z znanstvenimi ustanovami izvedel vrsto testov vijoličnega stekla MIRON. Nadaljnjo potrditev funkcionalnosti daje znanost o biofotonih.

Postopki testiranja

V zadnjih nekaj letih so naredili več znanstvenih poskusov z mandljevim oljem, algami spirulina, rožno vodo, pitno vodo, olivnim oljem, žitaricami, medom, sadjem in drugimi stvarmi, da bi ugotovili, kakšno zaščitno kvaliteto nudi vijolično steklo MIRON.

V nadaljevanju je navedenih nekaj primerov:

Od leta 2008 je MIRON violet glass AG v sodelovanju z večimi nemškimi čebelarji naredil različne teste za analizo kvalitete medu, ki so ga hranili v vijoličnih steklenih posodah MIRON. Poudarek raziskovanja je bil na analizi aktivnih sestavin, ki zavirajo rast semen in aroma medu.  Rezultati so pokazali, da med, ki je bil shranjen v vijoličnem steklu MIRON, ne razbije svojih lastnih sestavin, da ohrani okus, barvo, strukturo in encime veliko bolje kot v katerihkoli drugih posodah.

Test s hranjenjem drobnjaka

Belo, zeleno in rjavo steklo je prepustno v vidnem spektru svetlobe in ne nudi dovolj zaščite pred razgradnjo zaradi svetlobe. V eksperimentu so za 3 mesece nekatere rastline in začimbe shranili v belo, rjavo in vijolično steklo. Nekaj ur na dan so jih izpostavili soncu, preostali čas pa so jih hranili izven dosega sonca. Po dveh mesecih, so s fotografijami zabeležili vidne spremembe v kvaliteti, razlike v vonju pa so ugotavljali s slepim preizkusom prostovoljcev. Ilustracija prikazuje, da so vzorci drobnjaka, ki so bili hranjeni v rjavih in belih steklenih posodah, zbledeli. Vzorec drobnjaka, ki so ga hranili v MIRON steklu, barve ni spremenil. Tudi vonj drobnjaka, ki je bil shranjen v MIRON steklu je bil močnejši in bolj svež.
(Dr. Niggli und Dr. Max Bracher)

Test s hranjenjem paradižnika

Da bi lažje dokazali zaščito kakovosti hrane shranjene v MIRON steklu, so naredili preizkus s pardižniki češnjevci. Paradižnik so 7 mesecev hranili v belem steklu in vijoličnem steklu MIRON. Hranili so jih na sobni temperaturi in dosegu sončne svetlobe. Po 7 mesecih so rezultat fotografirali. Na fotografiji so vidne mikrobiološke spremembe paradižnika, shranjenega v belem steklu, na paradižniku, shranjenem v vijoličnem steklu MIRON pa ni bilo vidnih znakov izgube barve in izsušitve.

Vodni kristali

Oče fotografij vodnih kristalov dr. Masaru Emoto, je spoznal, da nista niti dva snežna kristala enaka. Porodila se mu je ideja, da s pomočjo zamrznjenih vodnih kapljic in njihovih fotografij, dokaže kakovost vode. Najel je mladega znanstvenika, ki je s pomočjo mikroskopa visoke ločljivosti to tezo potrdil. Medtem so njegove slike obšle svet. Po njegovih izkušnjah ima voda spomin in se odziva na zdravljenje. Izvirska voda ustvarja lepe skladne in filigranske šestkotnike, iz vode spodnjega toka reke pa se kristali skoraj ne tvorijo. V svojem delu poudarja, da je govor slik vode raznolik. Slike, oblike in vtisi, ki izhajajo iz raziskovanja, niso reproducirane, ker se tudi narava ne ponavlja.  Sklepov o kemičnih, bioloških in fizikalnih lastnostih se s to metodo ne more dokazati. Vendar meni, da slike vodnih kristalov lahko nekaj povedo o informacijski in energijski vsebini.

Za naše poskuse smo napolnili vodo v tri različne lekarniške steklenice iz belega, rjavega in vijoličnega stekla MIRON. Izvedli smo kratkotrajno shranjevanje, ki je trajalo 7 dni in srednje dolgo shranjevanje, ki je trajalo 74 dni. Še enkrat želimo ponoviti, da je govor slik vode več dimenzionalen in da se ga ne da znanstveno potrditi.

ROŽA ŽIVLJENJA

Nekoč so vsi na Zemlji vedeli, kaj pomeni ta simbol. Naše vesolje je matrica Rože življenja. Nas zdravi, dviguje v vibraciji, odpira poti v višje stanje zavesti. Intuitivno vsi vemo, da je ta simbol del nas. Zato nas tudi tako privlači.

Roža življenja je simbol svete geometrije, ki vsebuje zametke vesolja. Najdemo ga v mnogih starih kulturah in verstvih. Ena starejših najdb rože življenja je v Ozirisovem templju v Egiptu. Po besedah Drunvala Melchizedeka pa obstaja še starejša najdba rože življenja v beli piramidi v Tibetu. Roža življenja ima globok duhovni pomen in vsebuje vzorce stvarjenja sveta, ki izhaja iz Velike Praznine.

Če imate ta simbol na steklenici z vodo ali  če nosite ta simbol na sebi (naše telo je večinoma voda) se voda vrača v prastanje, ko je bila živa, povezana z virom, s kolektivno zavestjo. Voda dobi nov, svež okus. Lahko jo za nekaj ur pustimo v MIRON steklenici tudi na soncu in jo pijemo še toplo ali ohlajeno.

Kar imamo napisano na steklenici, na kozarcu se programira v vodo. Voda ve o nas več, kot mi vemo o njej. In nase prevzema vibracijo simbola in besede.

I AM

Najmočnejša invokacija JAZ SEM. Vsakdo, ki prebere te besede se poveže z Ljubeznijo najvišje Prisotnosti in se poveže z Mojstrsko Lučjo v Sebi. Karkoli postavimo za besedo JAZ SEM, to avtomatsko postanemo. JAZ SEM ali I AM je aktivacijska invokacija naše najvišje zavesti.

Dodatne informacije

Volumen in barva simbola

1 dcl – srebrna, 2 dcl – srebrna, 1 dcl – zlata, 2 dcl – zlata

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.