Reiki tečaji, zvočne meditacije, reiki tretmaji

Pred nekaj leti, v enem najtežjih obdobij v mojem življenju, so mi pred odhodom na počitnice, v knjižnjici »padle« v košarico knjige, ki so se vse navezovale na Reiki in ostala energijska zdravljenja. Srce je zaigralo, duša je zapela … občutek je bil kot, da sem končno našla pot domov. Mesec po tem sem opravila prvi tečaj Usui Reikija. Takrat se je začela moja pot samozdravljenja … pot k sebi, pot do srca.

Sedaj sem Usui Reiki Mojstrica in Učiteljica, mojstrica Šamanskega Reikija (tehnika Votle Kosti), v terapije pa vključujem tudi Karuna Reiki – Reiki Sočutja. S temi čudovitimi vedenji in znanji želim pomagati vsem, ki se podajajo na pot srca. Zato vodim Usui Reiki tečaje in izvajam Reiki terapije osebno in na daljavo.

 

Reiki terapije

Reiki je sistem zdravljenja  s polaganjem rok po celotnem telesu, ali le na problematično mesto, z dotikom in na daljavo. Je zelo preprost in učinkovit. Oseba, ki izvaja Reiki, je prevodnik oz. posrednik (kanal, votla kost)  za univerzalno življensko energijo. Univerzalna energija je vir brezpogojne ljubezni, svetlobe in modrosti Univerzuma. Z Reikijem se tako proži proces globokega zdravljenja samega izvora težave in ne le simptoma. Zdravljenje poteka tako na fizični ravni, kot tudi na mentalni, čustveni in duhovni. Pomaga pri sproščanju blokad, razreševanju slabih miselnih vzorcev, in blaži in odpravlja bolezenske simptome tudi na fizičnem telesu.

Pri tretmajih uporabljam tudi določene šamanske tehnike, ki se čudovito dopolnjujejo s klasičnim Reikijem, in omogočajo še intenzivnejše ter globje zdravljenje.

Ob akutnih težavah, recimo glavobolu, zadostuje že en ali dva tretmaja. Za dolgotrajnejše in kronične težave se priporoča vsaj 4 zaporedne tretmaje.

 

Reiki tečaji

Reiki je Univerzalna energija, ki je dostopna vsakomur izmed nas.

Od ostalih oblik zdravljenja z dotikom, se Reiki razlikuje po tem, da je za delo z njim potrebna uglasitev oziroma iniciacija. Namenjen je samozdravljenju, zdravljenju drugih, zdravljenju živali, rastlin, čiščenju prostorov, hrane, vode, kristalov, …

Že na tečaju 1. stopnje prejme tečajnik iniciacijo, ki ga odpre za pretok Univerzalne energije in mu s tem omogoči samozdravljenje. Iniciacija in kasneje seveda tudi uporaba Reikija v vsakodnevnem življenju, sta odlična osnova za delo na sebi.

 

Zdravilni zvok

Na svoji poti sem odkrila blagodejni učinek zdravilnih vibracij pojočih kristalnih posod, ropotuljic in šamanskega bobna. S temi, na videz enostavnimi, a izjemno učinkovitimi, čudovitimi terapevtskimi glasbili, želim tudi druge intuitivno podpreti pri iskanju notranje tišine, vračanju v svoj steber moči, bujenju davno pozabljenjih vedenj, povezovanju z Materjo Zemljo in Očetom Vesoljem ali le povsem preprosto – sprostitvi, ki jo v teh precej zahtevnih časih vsi zelo potrebujemo.

 

Glede termina in lokacije srečanja, ter za vsa vprašanja, sem na voljo na e-naslovu artea@srcni-ogenj.si.

Prispevek za izvedeni tretma ali tečaj se nakazuje na:

Naslov: Društvo za prebujanje višje zavesti Srčni Ogenj, Cesta Dolenjskega odreda 19a, 1294 Višnja Gora
TRR: SI56 0202 2026 3341 477
Banka: Nova Ljubljanska Banka d.d., Trg Republike 2, 1000 Ljubljana
SWIFT/BIC koda: LJBASI22
Namen plačila: navedite svoje ime in datum tretmaja ali tečaja
Koda namena: OTHR
Referenca: SI99

Prispevki:

  • Reiki tretma: 81,00 EUR
  • Vsak nadaljni klasični Reiki tretma: 44,00 EUR
  • Reiki tretma na daljavo: 33,00 EUR
  • Reiki tečaji individualno in skupinsko; višina prispevka bo v objavi razpisanega tečaja

 

Artea – Red Feather